5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

Νίκησε η Άρσεναλ και κρατά επαφή

By on 27 Νοεμβρίου, 2016 0 881 Views

Χάρη σε δύο γκολ του Αλέξις Σάντσες, η Άρσεναλ πέτυχε την πρώτη της νίκη στο πρωτάθλημα μεσα τον Νοέμβριο (3-1 την Μπόρνμουθ) και διατηρήθηκε σε απόσταση βολής από τους πρωτοπόρους.Λίγοι το έχουν παρατηρήσει / επισημάνει, αλλά η Άρσεναλ δεν έχει χάσει από την πρεμιέρα απέναντι στην Λίβερπουλ! Έκτοτε, μετράει 19 αήττητα παιχνίδια, όμως παρόλα αυτά αν δεν κέρδιζε ούτε την Μπόρνμουθ θα έχανε την επαφή με την κορυφή της Premier League.
Οι πολλές ισοπαλίες στα απανωτά ντέρμπι απομάκρυναν από την κορυφή τους «κανονιέρηδες», οι οποίοι όμως εντός έδρας ξέρουν να καθαρίζουν με τους μικρούς όπως η Μπόρνμουθ. Ειδικά, αν έχουν έναν Αλέξις Σάντσες, όπως αυτόν.

Ο Χιλιανός επιθετικός είχε κέφια και παρέσυρε τους συμπαίκτες του σε ένα εντυπωσιακό ρυθμό στο 3-1 επί της Μπόρνμουθ, το οποίο όμως ήρθε πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ.

Ο Σάντσες μίλησε στην αρχή (12’, 90’), είχε και δοκάρι στο τέλος του ημιχρόνου και με 10 γκολ βρίσκεται πια στην κορυφή των σκόρερ.

Ωστόσο, η τίμια Μπόρνμουθ είχε ισοφαρίσει προσωρινά με πέναλτι του Γουίλσον (23’) και μολονότι είχε βρεθεί πίσω στο σκορ από γκολ του Γουόλκοτ (53’, 2-1) είχε μεγάλη ευκαιρία για να νέα ψυχρολουσία με τον Τσεχ να διώχνει (73’) κοντινή προβολή του Αφόμπε.