5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

Ο Ζλάταν την οδηγεί σαν λαμπρό αστέρι

By on 26 Δεκεμβρίου, 2016 0 771 Views

Το είπε και την περασμένη εβδομάδα, όμως κάποιοι φρόντισαν να διαπράξουν ασυγχώρητη ύβρι και να τον χλευάσουν: «Σας αρέσει το κόκκινο κρασί; Εγώ είμαι το τέλειο παράδειγμα: όσο μεγαλώνω, τόσο καλύτερος γίνομαι». Τάδε έφη, φυσικά, Ζλάταν.  

Και, εν μέσω χριστουγεννιάτικης περιόδου, ο Σουδός φρόντισε να επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του: η – ευρισκόμενη σε καλό αγωνιστικό φεγγάρι- Γιουνάιτεντ υποδεχόταν στο «Ολντ Τράφορντ» την Σάντερλαντ, όμως για στο πρώτο ημίχρονο τα πράγματα ήταν όχι απλά σκούρα, αλλά ερεβώδη.  

Ολ’ αυτά, βέβαια, μέχρι ν’ αναλάβει δράση ο «Ίμπρα»: ασίστ στο 39′- η πρώτη του στην Premier League- στον επερχόμενο Μπλιντ και 1-0 με το ωραίο τελείωμα του τελευταίου για τους γηπεδούχους.

Στο 82΄, ο Πογκμπά πάσαρε ωραία στον Ζλάταν κι αυτός με ολύμπια ψυχραιμία πλάσαρε για ν’ ανεβάσει το δείκτη του σκορ στο 2-0 και να κάνει την καρδιά του Μουρίνιο να σταματήσει να χτυπά με ρυθμούς ντοπαρισμένου οπλοπολυβόλου, καθώς το «σύνδρομο» του τελευταίου δεκαλέπτου απομακρύνθηκε οριστικά και αμετάκλητα.  

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η ώρα για να ολοκληρώσει ο επιθετικός των γηπεδούχων το προσωπικό του σόου και να μείνουνε άπαντες με το στόμα ανοιχτό: σέντρα-ασίστ στον Μχιταριάν και ο Γεωργιανός με εκπληκτικό… χτύπημα του σκορπιού πέτυχε το 3-0, σε μια φάση, πάντως, που είναι οφσάιντ.