7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αναγέννηση – ΑΠΟΕΛ: Γκόλ και θέαμα στο Τάσος Μάρκου με νικητή το ΑΠΟΕΛ!

Αναγέννηση – ΑΠΟΕΛ: Γκόλ και θέαμα στο Τάσος Μάρκου με νικητή το ΑΠΟΕΛ!

By on 3 Ιανουαρίου, 2017 0 768 Views

Το ΑΠΟΕΛ έφτασε σε μια ακόμη σημαντική νίκη στο Τάσος Μάρκου με σκορ 2-4. Η ομάδα του Τόμας Κρίστιανεν ήταν καλύτερη στον αγώνα και έφτασε δίκαια στην νίκη σε ένα παιχνίδι που πρόσφερε γκόλ και θέαμα σε όσους το παρακολούθησαν.

Το ΑΠΟΕΛ μπήκε μπροστά στο σκορ μόλις στο 10΄ μετά από μπαλιά του Ντε Καμάργκο στον Αλωνεύτη, ο οποίος μόνος έκανε το πλασέ, με την μπάλα να βρίσκει στον Μάστρου και να καταλήγει στα δίκτυα. Στο 17′ το ΑΠΟΕΛ πέτυχε και δεύτερο γκόλ μετά από κόρνερ του Αλωνεύτη, κεφαλιά του Ντε Καμάργκο στον Βινίσιους, ο οποίος με κεφαλιά διπλασίασε τα γκολ του ΑΠΟΕΛ. Καθολική υπεροχή του ΑΠΟΕΛ που δίκαια παίρνει προσβάδισμα νωρίς στον αγώνα. Στο 60΄το ΑΠΟΕΛ πέτυχε ακόμη ένα γκόλ καθώς μετά από κόρνερ του Εφραίμ, κεφαλιά του Καρλάο, απέκρουσε ασταθώς ο Μάστρου και από κοντά ο Βινίσιους την έσπρωξε στα δίκτυα για το 0-3. Στην συνέχεια μέσα σε δύο λεπτά η Αναγέννηση επέστρεψε στο παιχνίδι με γκόλ των Γουέσλεμ, και Μπρτζίτο στο 70 και 71 για να διαμορφώσει το τελικό 2-4 ο Γιαννιώτας στο 73΄. Το ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερο και έφτασε σε μια σημαντική νίκη δίκαια.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Μάστρου, Αναστασίου, Ντιαλό, Ευθυμίου, Φωτίου, Θεράπωντος (90΄ Σλόουε), Γ. Χριστοδούλου, Βλασόπουλος (59΄ Φουρτάδο), Νατσιόπουλος (86΄ Κάλεζιτς), Μπριτζίτο, Γουέσλεμ

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Μιλάνοφ, Ιωάννου, Καρλάο, Αστίθ, Μοράις, Βινίσιους, Εφραίμ (69΄ Γιαννιώτας), Αλωνεύτης (80΄ Μπερτόλιο), Ντε Καμάργκο, Σωτηρίου (62΄ Παπαφώτης)