27 Ιουλίου, 2024
  • 27 Ιουλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Μας είχε προβληματίσει το διάστημα με τις συνεχόμενες απώλειες»

«Μας είχε προβληματίσει το διάστημα με τις συνεχόμενες απώλειες»

By on 4 Ιανουαρίου, 2017 0 592 Views

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΑΕΚ Κυριάκος Δημητρίου μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM και τόνισε ότι η ομάδα του έχασε δίκαια και πεντακάθαρα από τον Απόλλωνα.

«Ήταν το χειρότερο ποδαρικό του 2017 και μάλιστα στο γήπεδο μας και με αυτό τον τρόπο. Κρίθηκε από το πρώτο ημίωρο το παιχνίδι. Κανείς δεν το περίμενε αυτό το αποτέλεσμα. Μπήκαμε με φιλοδοξίες στο παιχνίδι αλλά κάτι τέτοιο δεν συνέβη. Δεν είναι δύσκολο για τον οποιονδήποτε να ερμηνεύσει στο τι έγινε. Χάσαμε δίκαια και πεντακάθαρα από τον Απόλλωνα» είπε αρχικά.

Τι συμβαίνει το τελευταίο δίμηνο στην ΑΕΚ;
«Μας είχε προβληματίσει το διάστημα με τις συνεχόμενες απώλειες με Αναγέννηση και Δόξα. Η ομάδα κάπου επέστρεψε πριν από την διακοπή όμως χθες η εμφάνιση ήταν προβληματική. Δεν παρουσιαστήκαμε αντάξιοι των περιστάσεων της αναμέτρησης. Το τι φταίει είναι φανερό ότι πρέπει να το βρούμε, εμείς να δουλέψουμε και αυτή η ομάδα που για τόσο καιρό ήταν στην κορυφή να επιστρέψει εκεί. Δεν χάθηκε η πίστη στις δυνατότητες της ομάδας. Δεν ξέρω αν πει κάποιος ότι είναι πολλά και συνεχόμενα τα παιχνίδια και πρέπει να ο αφήσουμε πίσω και να δούμε την συνέχεια. Έχουμε δεύτερο συνεχόμενο ντέρμπι με την Ανόρθωση το οποίο ναι απόκτησε μεγαλύτερη σημασία. Πάμε στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και δεν υπάρχει άλλος τρόπος για να έρθει γιατρικό πέραν από τη νίκη. Με εμφάνιση ανάλογη με την χθεσινή δεν θα τα καταφέρουμε. Πρέπει να βρούμε τον τρόπο να επιστρέψουμε στις επιτυχίες και στην ηρεμία».

Για τα αγωνιστικά και το θέμα της επιλογής της ΑΕΚ να μην ενημερώνει για τους τραυματίες…
«Έχουμε ακόμα δυο προπονήσεις και ελπίζουμε οι παίκτες που έχουν προβλήματα να είναι στην διάθεση του προπονητή. Η πολιτική που έχουμε αποφασίσει είναι ότι δεν θα γίνεται επίσημη ενημέρωση για τους παίκτες που αντιμετωπίζουν προβλήματα»

Για το περιστατικό με τον Μπρούνο Βάλε…
«Αναλαμβάνουν το δικό τους κομμάτι αυτοί που πρέπει η αστυνομία. Εμείς θα κάνουμε τα πάντα για να μην επαναληφθούν τέτοια φαινόμενα στην ΑΕΚ Αρένα. Μπράβο και στον Μπρούνο Βάλε για την στάση τους, τον σεβόμαστε απόλυτα».