20 Μαΐου, 2024
  • 20 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Υπάρχουν τα θετικά, αλλά και οι εξόφθαλμες αδυναμίες…

Υπάρχουν τα θετικά, αλλά και οι εξόφθαλμες αδυναμίες…

By on 5 Ιανουαρίου, 2017 0 688 Views

Η Ομόνοια στο χθεσινό παιχνίδι γύρισε για ένα ακόμη φετινό πρωτάθλημα από την κόλαση στον παράδεισο, και για αυτό οφείλει πολλά στην εκτελεστική ικανότητα του Ματ Ντάρμπισαιαρ. Το να μπορείς να ανατρέπεις αγώνες με αυτό το τρόπο σίγουρα έχει και τα θετικά του, όμως υπάρχουν και άλλα τόσα τα οποία θα πρέπει να βελτιώσει η ομάδα του Τζον Κάρβερ για τον απλό λόγο ότι αν συμβεί κάτι τέτοιο σε ντέρμπι η κατάσταση πολύ δύσκολα θα αλλάξει.

Δεν χρειάζεται κάποιος να έχει πολλές και εξειδικευμένες γνώσεις ποδοσφαίρου για να αντιληφθεί ότι υπάρχουν πράγματα τα οποία χρίζουν άμεσης επέμβασης και διόρθωσης στην ομάδα της Λευκωσίας. Πρώτο και κυριότερο η άμυνα της ομάδας που αποτελεί το αδύνατο της σημείο από τα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, κάτι που της κόστισε ίσως και μια πολύ καλύτερη πορεία. Οι αριθμοί μιλούν από μόνοι τους και δεν είναι τυχαίο που η Ομόνοια διαθέτει την χειρότερη αμυντική γραμμή από τις ομάδες της πρώτης πεντάδας και μάλιστα με μεγάλη διαφορά.

Με αυτά λοιπόν τα δεδομένα επιβάλλεται η απόκτηση κεντρικού αμυντικού με ποιότητα, για να δέσει στα μετόπισθεν το τριφύλλι.