6 Μαΐου, 2024
  • 6 Μαΐου, 2024

ΑΠΟΕΛ – Άρης: Μόνο στην κορυφή με πεντάρα!

By on 8 Ιανουαρίου, 2017 0 676 Views

Το ΑΠΟΕΛ πέτυχε μεγάλη και σημαντική νίκη επι του Άρη στο στάδιο ΓΣΠ με 5-0 και έμεινε μόνο στην κορυφή του πρωταθλήματος Cyta.

Το ΑΠΟΕΛ μπήκε δυνατά στο παιχνίδι και εξάσκησε έντονη πίεση στον Άρη ο οποίος δεν μπόρεσε να ακολουθήσει τον ρυθμό. Το ΑΠΟΕΛ διεκδίκησε και δυο πέναλτι τα οποία δεν υποδείχθηκαν από τον διαιτητή του αγώνα.

Το ΑΠΟΕΛ μπήκε μπροστά στο σκόρ στο 24′ μετά από μπαλιά του Εφραίμ από δεξιά ο Σωτηρίου και με καρφωτή κεφαλιά νίκησε τον Γκολτ και πέτυχε το 1-0, ενώ τέσσερα λεπτά αργότερα μετά από μπαλιά του Μπερτόλιο από δεξιά και πάλι με κεφαλιά ο Σωτηρίου… κάρφωσε την μπάλα στα δίκτυα για το 2-0. Στο 37΄ το ΑΠΟΕΛ καθάρισε το παιχνίδι με εξαιρετική απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Εφραίμ, με το 3-0 να είναι και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου.

Με γκόλ ξεκίνησε και το δεύτερο ημίχρονο για το ΑΠΟΕΛ όταν ο Ράντου ανέτρεψε τον Μπερτόλιο στην περιοχή και ο διαιτητής υπέδειξε το πέναλτι το οποίο μετέτρεψε σε γκολ ο Σωτηρίου κάνοντας χατ-τρικ και ανεβάζοντας τον δείκτη του σκόρ στο 4-0.

Στο 89΄ ο Βάντερ έδωσε έτοιμο γκολ στον Εφραίμ ο οποίος έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το τελικό 5-0.

ΑΠΟΕΛ (Τ.Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Μερκής, Αστίθ (46΄ Αρτυματάς), Μιλάνοφ, Ιωάννου, Μοράις, Βινίσιους, Μπερτόλιο (67΄ Ορλάντι), Αλωνεύτης, Εφραίμ, Σωτηρίου

ΑΡΗΣ (Ν.Μαρτίδης): Γκοτ, Αουρέλιο, Ευσταθίου, Σκούρτης, Μάρτινς, Μαραγκουδάκης, Θεοφίλου, Αντωνίου (46΄ Ράντου), Βέλνα, Πάυλου (69΄ Φράγκος), Κυριάκου (46΄ Παχίπης)