19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Καρμιώτισσα – Ομόνοια: Έστω και δύσκολα έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα!

Καρμιώτισσα – Ομόνοια: Έστω και δύσκολα έδωσε συνέχεια στα νικηφόρα αποτελέσματα!

By on 8 Ιανουαρίου, 2017 0 655 Views

Η Ομόνοια πέτυχε μια άκρως σημαντική και ταυτόχρονα δύσκολη νίκη κόντρα στην Καρμιώτισσα στο ΓΣΖ με 0-1 στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής του πρωτάθληματος Cyta και μείωσε εκ νέου την διαφορά από την κορυφή στους 6 βαθμούς.

Το πρώτο ημίχρονο ήταν ένας μονόλογος για την Ομόνοια που είχε συνεχώς την μπάλα στην κατοχή της, αλλά δεν κατάφερε παρά τις ευκαιρίες που δημιούργησε να ανοίξει το σκορ. Μοιραίος στο πρώτο μέρος για τους πράσινους ο Κλέϊτον που ήταν ο δράστης των περισσότερων ευκαιρίών.

Η Ομόνοια συνέχισε να έιναι καλύτερη από την αντίπαλο της και στο δεύτερο ημίχρονο, όμως δημιουργούσε πολύ πιο δύσκολα τις ευκαιρίες , η λύση ήρθε όμως για την ομάδα του Τζόν Κάρβερ στο 84′ όταν μετά από δυνατό σουτ του Σέρινταν, ο Ντραγκόγεβιτς δεν συγκράτησε την μπάλα που πήρε τροχιά για τα δίτκυα και απλώς πάνω στην γραμμή ο Νταρμπισάιαρ σιγούρεψε το γκολ κάνοντας το 0-1 για την Ομόνοια.

ΚΑΡΜΙΩΤΙΣΣΑ (Λ.Λουκά): Ντραγκόγεβιτς, Σάλιακας, Γουϊλερ, Λοκόμπε, Ταραλίδης, Αρότσα, Αντάμοβιτς, Χριστοφή (46′ Όρντος), Σταύρου, Μανογιάν (74′ Βαττής), Μπόλιανετς.

ΟΜΟΝΟΙΑ (Τζ.Κάρβερ): Κρέσιτς, Παναγιώτου, Καρλίτος (80′ Ρουσιάς), Βύντρα, Όρσουλιτς, Κατελάρης, Μαργκάσα, Κλέιτον, Χριστοφή (46′ Σέρινανταν), Κύπρου (57′ Φλορέσκου), Ντάρμπισάιαρ