21 Απριλίου, 2024
  • 21 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Ο χρόνος μας δυσκολεύει αλλά περιμένουμε ότι λείαν συντόμως θα έχουμε απαντήσεις»

«Ο χρόνος μας δυσκολεύει αλλά περιμένουμε ότι λείαν συντόμως θα έχουμε απαντήσεις»

By on 23 Ιανουαρίου, 2017 0 741 Views

Για το γεγονός ότι μπήκαμε δυνατά στο γήπεδο η ομάδα κόντρα στην ΑΕΖ, το υψηλό ποσοστό ευστοχίας, το ότι ολοκλήρωσε νωρίς το θέμα της νίκης το ΑΠΟΕΛ την ενίσχυση αλλά και τα δύο γκόλ του Μπαράλ μίλησε στον ραδιοφωνικό σταθμό SUPER SPORT FM ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Νεκτάριος Πετεβίνος.

«Το γεγονός ότι μπήκαμε δυνατά στο γήπεδο και ότι είχαμε υψηλό ποσοστό ευστοχίας ολοκλήρωσε νωρίς το θέμα της υπόθεσης νίκη. Από κει και πέρα διατηρήσαμε στο πρώτο μέρος υψηλό ρυθμό αγωνιστικό. Στην επανάληψη ρίξαμε ρυθμό αλλά αυτό δεν στέρησε από τον κόσμο το θέαμα. Βάλαμε άλλα δυο γκολ. Το 7-0 μπορεί να είναι η μεγαλύτερη νίκη του πρωταθλήματος αλλά δίνει μόνο τρεις βαθμούς. Το πιο σημαντικό ότι επεκτείναμε την διαφορά που ήταν και το ζητούμενο» είπε αρχικά.

Για τον Μπαράλ και τα δυο γκολ που πέτυχε…
«Ο Μπαράλ με το που ήρθε ενσωματώθηκε στο κανονικό πρόγραμμα. Ας μην ξεχνάμε ότι παρά το γεγονός ότι δεν ήταν βασικός στην Γρανάδα, είχε συμμετοχές και όταν τέθηκε εκτός πλάνων ήταν 22 Νοεμβρίου. Δεν υπήρχε θέμα ρυθμού. Το σημαντικό είναι ότι έδειξε να έχει την ποιότητα και το αγωνιστικό προφίλ που ήθελε ο προπονητής. Είναι επιθετικός με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους Σωτηρίου και Ντε Καμάργκο».

**«Ο προπονητής ήταν κάθετος για τον Μπαράλ καθώς ήθελε ένα φορ με το εύκολο γκολ και με διαφορετικά χαρακτηριστικά από τους άλλους δυο. Πάει καιρός να σκοράρει αλλά έδειξε ότι έχει το γκολ».

Για την τοποθέτηση του Κρίστιανσεν για το θέμα αντικατάστασης του Καρλάο…
«Η ερώτηση ήταν ανησυχεί ότι έμειναν 9 μέρες μέχρι και την λήξη της μεταγραφικής περιόδου, για τα δύσκολα παιχνίδια που έρχονται και αν τον ανησυχεί που ακόμα δεν βρήκε τους ποδοσφαιριστές. Απάντησε «Δεν μπορώ να εγγυηθώ οτιδήποτε. Γίνεται προσπάθεια να βρεθούν παίκτες και ψάχνουμε ποδοσφαιριστές καλύτερους από αυτούς που έχουμε». Θέλω να προσθέσω σε αυτό ότι αν το ΑΠΟΕΛ προτίθετο να κάνει μεταγραφή για αριθμητικούς λόγους θα ήταν εύκολο να το κάνει. Εμείς ψάχνουμε ποδοσφαιριστές που θα μπορέσουν να ενισχύσουν και να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Ποδοσφαιριστές τέτοιου προφίλ υπάρχουν στο παζάρι αλλά το δυστύχημα είναι ότι δεν έχουν σαν πρώτη επιλογή το Κυπριακό πρωτάθλημα»
Αν προκύπτει οτιδήποτε στο θέμα ενίσχυσης…
«Ο χρόνος μετράει αντίστροφα. Τα τελευταία 24ωρα έχουν σταλεί κάποιες προσφορές και περιμένουμε κάποιες απαντήσεις. Το κακό είναι ότι τέτοιοι ποδοσφαιριστές προσπαθούν να εκμεταλλευτούν όσο το δυνατόν καλύτερα τον χρόνο περιμένοντας να κάνουν την καλύτερη μεταγραφή. Αυτό μας δυσκολεύει αλλά περιμένουμε ότι λείαν συντόμως θα έχουμε απαντήσεις».

Είναι ανοικτό ακόμα το θέμα Γιαμπερέ;
«Το θέμα είναι ότι δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτή την ερώτηση. Όταν μας ενημέρωσε ότι έχει πιο ελκυστική πρόταση εμείς αποσύραμε την προσφορά μας. Δεν επανήλθε αυτό το θέμα, σε άλλους ποδοσφαιριστές κάναμε προσφορές».

Για τα αγωνιστικά…
«Το ερώτημα έχει να κάνει με τους παίκτες που είναι στο ιατρικό δελτίο. Μέσα σε ενάμιση προπόνηση θα κριθεί αν θα υπάρξουν και άλλες επιλογές. Πέραν από τον Αστίθ δεν περιμένουμε κάποιον άλλο. Ο Αστίθ ήταν στην αποστολή με ην ΑΕΖ. Για το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα είναι εκτός οι Βάντρ και Μιλάνοφ. Ο Μπερτόλιο θα αξιολογείται μέρα με τη μέρα αλλά είναι πολύ δύσκολο να προλάβει το παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα».