7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Θα είναι έτοιμη η Εθνική Futsal (Την Δευτέρα ο πρώτος αγώνας)

Θα είναι έτοιμη η Εθνική Futsal (Την Δευτέρα ο πρώτος αγώνας)

By on 25 Ιανουαρίου, 2017 0 780 Views

Στιγμιότυπο από πρόσφατη προπόνηση της Εθνικής μας.
————————————–

Στην τελική ευθεία μπαίνει ουσιαστικά η προετοιμασία της Εθνικής μας ενόψει της συμμετοχής στην προκριματική φάση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Futsal.

Η πρεμιέρα είναι προγραμματισμένη την ερχόμενη Δευτέρα με αντίπαλο τη Δανία στην αίθουσα Τάσσος Παπαδόπουλος – Ελευθερία.

Η χθεσινή προπόνηση περιλάμβανε φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΚ, το οποίο ο Ομοσπονδιακός μας προπονητής χαρακτήρισε ιδιαίτερα χρήσιμο.

«Ήταν ένα φιλικό χρήσιμο από όλες τις απόψεις. Κάναμε τις δοκιμές μας, είδαμε τα λάθη μας και στο διάστημα που μεσολαβεί θα προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε για να παρουσιαστούμε όσο το δυνατό πιο έτοιμοι στις υποχρεώσεις μας», δηλώνει χαρακτηριστικά ο κ. Άθως Στυλιανού.

Οι προπονήσεις της Εθνικής μας συνεχίζονται καθημερινά και ο Ομοπονδιακός μας περιμένει τα νεότερα με τον Χρίστο Ιακώβου και με την ελπίδα πως θα μπει σε πιο δυνατούς ρυθμούς για να προλάβει τους αγώνες.

Στην τελική αποστολή όπως καθορίζουν οι κανονισμοί θα συμπεριληφθούν δεκατέσσερις ποδοσφαιριστές.

Η Εθνική μας μέσα από τη συμμετοχή της στην προκριματική φάση θα κυνηγήσει την πρωτιά που εξασφαλίζει εισιτήριο για την επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Στον όμιλο μας εκτός από τη Δανία που θα αντιμετωπίσουμε στην πρεμιέρα, συμμετέχουν επίσης Νορβηγία και Κόσσοβο.