19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στο Ν.Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ παίζεται η πρόκριση.Ανόρθωση και ΑΕΛ σφραγίζουν και τυπικά τα εισιτήρια

Στο Ν.Σαλαμίνα-ΑΠΟΕΛ παίζεται η πρόκριση.Ανόρθωση και ΑΕΛ σφραγίζουν και τυπικά τα εισιτήρια

By on 25 Ιανουαρίου, 2017 0 756 Views

Αλωνεύτης και Μπεμπέ δίνουν τα χέρια μετά τον πρώτο αγώνα Κυπέλλου ΑΠΟΕΛ – Νέας Σαλαμίνας.
———————

Τρεις ομάδες θα εξασφαλίσουν την πρόκριση τους στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου Coca – Cola μέσα από τους επαναληπτικούς αγώνες που θα γίνουν σήμερα.

Πρώτος χρονικά αγώνας αυτός που θα γίνει στις 16:00 στο ΓΣΖ μεταξύ του ΑΣΙΛ και της Ανόρθωσης.. Η Ανόρθωση είχε πάρει τη νίκη με 2-0 στον πρώτο αγώνα.

Στις 17:00 η ΑΕΛ παίζει με τον Άρη στο Τσίρειο έχοντας το προβάδισμα του 2-0 από τον πρώτο αγώνα που ήταν τυπικά φιλοξενούμενη ενώ στις 18:00 θα γίνει η αναμέτρηση στο “Dimco Αμμόχωστος – Επιστροφή” μεταξύ της Νέας Σαλαμίνας και του ΑΠΟΕΛ. Το ΑΠΟΕΛ είχε νικήσει με 2-1 στον πρώτο αγώνα στο ΓΣΠ.

 Σύμφωνα με τα πρώτα αποτελέσματα Ανόρθωση και ΑΕΛ έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκριση όμως Ν.Σαλαμίνα και ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να δώσουν μάχη με το ΑΠΟΕΛ να έχει το προβάδισμα τόσο με τη στενή έστω νίκη όσο και με την διαφορά συναμικότητας που χωρίζει τις δύο ομάδες.

Το σημερινό πρόγραμμα και οι τηλεοπτικές μεταδόσεις:

16:00 ΑΣΙΛ – Ανόρθωση (Cytavision Sports 2)
17:00 ΑΕΛ – Άρης (Cytavision Sports 3)
18:00 Νέα Σαλαμίνα – ΑΠΟΕΛ (Cytavision Sports 1)

Την πρόκριση τους στην προημιτελική φάση του Κυπέλλου έχουν εξασφαλίσει μέχρι τώρα η Ομόνοια Λευκωσίας, η ΑΕΚ Λάρνακας και ο Ολυμπιακός.

Η οκτάδα του Κυπέλλου θα συνεχιστεί την 1η Φεβρουαρίου και θα ολοκληρωθεί στις 8 Φεβρουαρίου με τα δύο τελευταία ζευγάρια της δεύτερης φάσης που είναι Απόλλων – ΑΕΖ και Δόξα – Αναγέννηση Δερύνειας.