28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

Ανόρθωση – Εθνικός: Οι δηλώσεις των προπονητών

By on 19 Φεβρουαρίου, 2017 0 661 Views

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ρόνι Λέβι:

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε ένα δυνατό αντίπαλο, που είναι διεκδικητικός. Είναι δυνατοί και επικίνδυνοι στις αντεπιθέσεις και γνωρίζαμε τι θα συναντήσουμε. Δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ από κόρνερ και μετά που ισοφαρίσαμε δεχθήκαμε ένα γρήγορο γκολ. Όσο προχωρούσε ο χρόνος τα πράγματα έγιναν πιο δύσκολα, χάσαμε την υπομονή μας αλλά επανήλθαμε. Οι παίκτες μου δεν έχασαν την πίστη τους και χάρη στους οπαδούς μας που μας στήριξαν ήρθε η νίκη. Είμαστε χαρούμενοι για τη νίκη, έχουμε ακόμη ένα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας»

Για το παιχνίδι με την ΑΕΚ:

«Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι, μας κέρδισαν και δύο φορές στο πρωτάθλημα. Όμως, πιστεύουμε στον εαυτό μας και την Τετάρτη θα κάνουμε ότι καλύτερο μπορούμε».

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Βάλτας Ιβανάουσκας:

«Θέλω να ευχαριστήσω τους ποδοσφαιριστές για τη σκληρή δουλειά που έκαναν αυτούς τους τέσσερις μήνες. Η κατάσταση στην εξάδα όπως φάνηκε ήταν κάτι το πρόωρο για εμάς. Παρόλο που δεν πήραμε βαθμολογικό κέρδος πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και να μαζέψουμε όσους περισσότερους βαθμούς μπορούμε. Δεν είναι μυστικό ότι έχουμε αρκετά προβλήματα, αυτή είναι η ζωή. Συγχαρητήρια στην Ανόρθωση ».