12 Μαΐου, 2024
  • 12 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ανόρθωση – Εθνικός: Ο Άλβες καθάρησε τον Εθνικό, αγκαλιά με την έκτη θέση η Ανόρθωση

Ανόρθωση – Εθνικός: Ο Άλβες καθάρησε τον Εθνικό, αγκαλιά με την έκτη θέση η Ανόρθωση

By on 19 Φεβρουαρίου, 2017 0 804 Views

Η Ανόρθωση υποδέχθηκε τον Εθνικό στο «Αντ. Παπαδοπουλος» στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Cyta. Η Ανόρθωση πήρε την νίκη με 4-2 και μάλιστα με ανατροπή με τον Άλβες να κάνει χατ-ρικ.

Ο Εθνικός πήρε προβάδισμα στο σκόρ στο 23΄ μετά από κεφαλιά του Πιντσέλι, δεύτερη από τον Ζελάγια που έκανε το 0-1. Τρία λεπτά αργότερα ο Άλβες με εξαιρετική κίνησε ξεγέλασε τον Μπογκατίνοφ και ισοφάρισε σε 1-1. Στο 28΄ ο Εθνικός μπήκε και πάλι μπροστά στον αγώνα μετά από μακρινή μπαλιά του Πιντσέλι, κεφαλιά του Κατσαράβα, ο Σάντος δεν είδε τον Κόπριβετς που έκανε έξοδο και με κεφαλιά πέτυχε με αυτογκόλ το 1-2. Το δεύτερο μέρος άνηκε πλήρως στην Ανόρθωση που ισοφάρισε σε 2-2 στο 70΄με τον Άλβες για να ακολουθήσουν άλλα δύο γκολ από τους Βίκτορ στο 82΄και Άλβες που ολοκλήρωσε το χατ-ρικ στο 84΄μετά από ασσίστ του Μίτροβιτς.

Η Ανόρθωση έφτασε σε μια μεγάλη αντροπή και πλέον έχει καθαρά τον πρώτο λόγο για να είναι στην πρώτη εξάδα και ταυτόχρονα πάει στο ντέρμι κυπέλλου κόντρα στην ΑΕΚ με την καλύτερη δυνατή ψυχολογία.

Σε ένα δύσκολο όπως αποδείχθηκε παιχνίδι ο διαιτητής δεν είχε την εμπειρία και υστέρησε στον πειθαρχικό τομέα της αναμέτρησης.

Ανόρθωση: Κόπριβετς, Ερέρο, Καλδερόν, Σάντος, Γκάμπριελ, Βίκτορ, Οικονομίδης (46΄ Ολιβέιρα), Μίτροβιτς, Καρλίτος (57΄ Καμπρέρα), Ράγιος, Άλβες.

Εθνικός: Μπογκατίνοφ, Στόιτσεφ, Πιντσέλι, Αράμπαλ, Κιπιάνι, Κατσαράβα (58΄ Γκαβρίλα-76΄ Ιλουρίτζε), Χατζηβασίλης, Ενέσκου, ΚυπριανούΦιλίποφ, Ζελάγια.

Κίτρινες: Καλό, Βίκτορ/Κιπιάνι, Στόιτσεφ, Μπογκατίνοφ.

Κόκκινες:

Διαιτητής: Νεόφυτος Νεοφύτου

Βοηθοί: Στέλιος Νικήτα, Νίκος Καλησπέρας