19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024

ΑΠΟΕΛ -ΑΕΛ: Βαθμολογικό μαξιλαράκι για το ΑΠΟΕΛ!

By on 20 Φεβρουαρίου, 2017 0 641 Views

Το ΑΠΟΕΛ υποδέχθηκε την ΑΕΛ στο ΓΣΠ στο ντέρμπι με το οποίο ολοκληρώθηκε η 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος Cyta. Το ΑΠΟΕΛ έφτασε σε μεγάλη νίκη με σκορ 3-0 σε ένα άκρως σημαντικό βαθμολογικά παιχνίδι για την εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Η ΑΕΛ πατούσε καλύτερα στο πρώτο 25λεπτό, χωρίς να έχει όμως την μεγάλη φάση. Το ΑΠΟΕΛ ισορρόπησε και ήταν πιο αποτελεσματικό κατάφερνοντας να πάρει προβάδισμα στο σκορ μετά από κόρνερ του Βάντερ από δεξιά  ο Βινίσιους ανενόχλητος με κεφαλιά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα για το 1-0 που ήταν και το αποτέλεσμα του πρώτου ημιχρόνου. Σε γενικές γραμμές δυνατό παιχνίδι στην μεσαία γραμμή όπως αναμενόταν με τους γηπεδούχους να κερδίζουν στα σημεία. Το πρώτο ημίχρονο σε καμιά περίπτωση δεν διεκδίκησε δάφνες ποιότητας ιδιαίτερα στο ξεκίνημα του.

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε όπως τελείωσε το πρώτο, με δυνατές μονομαχίες κυρίως στην μεσαία γραμμή. Στο 78′ οι Βάντερ και Μοράις έβαλαν πίεση στον Λαφράνς ο οποίος έκανε το λάθος, ο Βάντερ πέρασε τον Ρομό, έδωσε στον Μοράις ο οποίος πέτυχε ένα πανεύκολο γκόλ για το 2-0. Το τελικό 3-0 σημείωσε στο 90+3 ο Ντε Καμάργκο από την άσπρη βούλα, και έφτασε τα 9 γκολ στο πρωτάθλημα.

Το ΑΠΟΕΛ ανέβηκε στους 59 βαθμούς άφησε τον Απόλλωνα στο -6 την ΑΕΚ στο -7 και την σημερινή της αντίπαλο στο -8.

ΑΠΟΕΛ (Τ.Κρίστιανσεν): Βάτερμαν, Μερκής, Αστίθ, Ιωάννου, Αρτυματάς, Βινίσιους (84΄ Εμπεσίλιο) , Μοράις, Κάνιας, Αλωνεύτης (71΄ Μπαράλ), Βάντερ (80΄ Γιαννιώτας), Ντε Καμάργκο.

ΑΕΛ (Π.Χριστοδούλου): Ρομό, Νικολάου, Λαφράνς (81΄ Μιτρέα), Σοάρες, Αιρόσα, Φορτούνα, Μπλάνκο (58΄ Γεωργιάδης), Μέσκα, Σαβανέ (70΄ Σάσι), Αρουαμπαένα, Πίτι