18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

“Θέλω Sold out την Πέμπτη”

By on 20 Φεβρουαρίου, 2017 0 658 Views

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Τόμας Κρίαστιανσεν:

«Είμαι ευχαριστημένος από τους τρεις βαθμούς. Είναι η μοναδική ομάδα που μας κέρδισε η ΑΕΛ και ξέρουμε τη φυσική δύναμη που βάζει στο παιχνίδι της και την κάνει ξεχωριστή. Οι ποδοσφαιριστές ήξεραν ότι δεν ήταν μόνο οι τρεις βαθμοί αλλά και το γεγονός ότι θα αφήναμε πίσω την ΑΕΛ. Οι παίκτες μου έκαναν σοβαρό παιχνίδι, δεν επέτρεψαν στην ΑΕΛ να έχει το γρήγορο τρανζίσιον για να κάνει ευκαιρίες.

Μετά το 1-0 ελέγξαμε ακόμα καλύτερα. Μετά το 2-0 στην επανάληψη το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε. Έκανα αρκετές αλλαγές στην 11αδα και είμαι ικανοποιημένος από την εμφάνιση των παικτών που αγωνίστηκαν. Έδειξαν ότι είμαστε μια ομάδα με βάθος και έτσι μου δημιουργούνται εμένα περισσότεροι πονοκέφαλοι. Ήταν σημαντικό να πάρουμε τους τρεις βαθμούς για να έχουμε και αυτοπεποίθηση ενόψει και του αγώνα της Πέμπτης.

Απέναντι στην Αθλέτικ έχουμε πολλά να κερδίσουμε και τίποτα να χάσουμε. Θέλω να ευχαριστήσω τους φίλους μας που ήρθαν σήμερα στο γήπεδο και θέλω την Πέμπτη να έχουμε sold out και ο κόσμος να είναι ο 12ος παίκτης. Εύχομαι καλή συνέχεια στην ΑΕΛ».