17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Δεν υπάρχει κανένα ντέρμπι με τον Απόλλωνα, υπάρχει είναι αύριο να πάρουμε την πρόκριση»

«Δεν υπάρχει κανένα ντέρμπι με τον Απόλλωνα, υπάρχει είναι αύριο να πάρουμε την πρόκριση»

By on 18 Απριλίου, 2017 0 714 Views

Για όλα όσα αφορούν την ΑΕΛ και κυρίως για τον αυριανό επαναληπτικό του Κυπέλλου κόντρα στο ΑΠΟΕΛ μίλησε στον ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Θεόδωρος Αντωνίου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον SUPER SPORT FM:

«Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι. Νομίζω ότι έχουμε ένα πρώτο καλό βήμα στο ΓΣΠ και αύριο καλούμαστε να ολοκληρώσουμε το έργο μας που είναι η πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Είναι δεδομένο ότι η ομάδα δούλευε συνεχώς, θα γίνει μια τεράστια προσπάθεια από όλους και όντως για εμάς είναι το ματς της χρονιάς αλλά μέχρι το επόμενο αλλά θα υπάρξουν και άλλα» είπε αρχικά και πρόσθεσε:

«Δεν υπάρχει κανένα ντέρμπι με τον Απόλλωνα. Αυτό που υπάρχει είναι αύριο να πάρουμε την πρόκριση και θα πάμε πανέτοιμοι και αποφασισμένοι για να τα καταφέρουμε».

Για τα αγωνιστικά, πέραν από τον Τζούνιορ δεν υπάρχουν άλλα προβλήματα;
«Είναι όλοι καλά. Θα γίνει η προπόνηση και θα βγει η αποστολή. Μακάρι να μην παρουσιαστεί οποιοδήποτε πρόβλημα καθώς ο κάθε ποδοσφαιριστής είναι σημαντικός».

Για το θέμα με τους φιλάθλους που κινούνται με αναπηρικά καροτσάκια…
«Δεν είμαστε υπεύθυνοι γι’ αυτά τα θέματα. Υπάρχει συγκεκριμένο σημείο για τους ανθρώπους αυτούς εντός του σταδίου. Είναι δύσκολο αυτό και δεν αρέσει κιόλας. Προτιμούν να είναι στην κερκίδα. Θα δούμε τι θα γίνει, έγιναν κάποιες ενέργειες το προηγούμενο διάστημα. Είναι θέμα Τσιρείου. Πρέπει να υπάρξει σεβασμός προς αυτούς τους ανθρώπους και να τους βοηθήσουμε».