18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • «Είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να τον κρατήσουμε»

«Είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να τον κρατήσουμε»

By on 18 Απριλίου, 2017 0 627 Views

Για όλα όσα αφορούν τον Εθνικό Άχνας, το μέλλον του Κατσαράβα μίλησε στον ο γενικός αρχηγός της ομάδας Τόμης Κουής.

Αναλυτικά οι δηλώσεις στον SUPER SPORT FM:

«Ο προπονητής έδωσε ρεπό στους ποδοσφαιριστές από την Πέμπτη μέχρι την Κυριακή, Δευτέρα άρχισαν οι προπονήσεις και υπάρχουν προβλήματα με δυο ποδοσφαιριστές τους Κιπιάνι και Γκραβρίλα που έχουν ίωση, ο Ζελάγια έχει ένα πρόβλημα με τους κοιλιακούς, ο Χατζηβασίλης έχει ένα πρόβλημα στη μέση, ο Πιντσέλι μπήκε σε κανονικούς ρυθμούς και ετοιμαζόμαστε και ένα παιχνίδι σημαντικό εντός έδρας. Επιτέλους πρέπει να κερδίσουμε για να τελειώσουμε και σχεδόν μαθηματικά την υπόθεση υποβιβασμός. Το παιχνίδι του Σαββάτου είναι η ευκαιρία για να τελειώνουμε. Δεν είναι καθόλου εύκολο παιχνίδι καθώς η Καρμιώτισσα χρειάζεται και αυτή τους βαθμούς περισσότερο από εμάς» είπε αρχικά.

Για το θέμα του εμπάργκο και τις πληροφορίες περί μετακόμισης του Χατζηβασίλη στον Απόλλωνα…
«Το θέμα του εμπάργκο είναι σημαντικό για εμάς, είναι μεγάλο πρόβλημα. Εμείς δεν κάτσαμε με σταυρωμένα τα χέρια, ανανεώσαμε τα συμβόλαια όλων των ποδοσφαιριστών εξαιρουμένου του Ζελάγια και κάποιων άλλων. Εμείς έχουμε συμβόλαιο με τον Γιάννη Χατζηβασίλη, με έναν όρο αν πάρουμε κάποια χρήματα να φύγει».

Ο Κατσαράβα θα συνεχίσει στην ομάδα σας;
«Υπάρχουν κάτι περισσότερα με τον δανεισμό του Κατσαράβα. Είμαι αισιόδοξος ότι θα καταφέρουμε να τον κρατήσουμε αλλά μέχρι να μπουν οι υπογραφές όλα είναι ανοικτά».

Με τον προπονητή Ιβανάουσκας θα συνεχίσετε;
«Συζητήσαμε το θέμα για τον προπονητή. Ο ίδιος θέλει να τελειώσει το πρωτάθλημα και μετά να μιλήσουμε αλλά είναι θετικές οι ενδείξεις».