3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Έφυγε ο Ανδρέας Γεωργιάδης – Θλίψη εκφράζει η ΕΑΚ

By on 26 Μαΐου, 2017 0 4138 Views

Η πιο αναγνωρίσιμη φωνή της τηλεόρασης στον αθλητικό χώρο δεν είναι πλέον μαζί μας.

Ο Ανδρέας Γεωργιάδης απεβίωσε την Παρασκευή 26 Μαΐου. Ένας άνθρωπος που υπηρέτησε και πρόσφερε στον αθλητισμό όσο λίγοι. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς; Kαθηγητής σωματικής αγωγής, αθλητικός συντάκτης και sportscaster, προπονητής καλαθόσφαιρας και στίβου.

Διετέλεσε επίσης μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΚ, του Δ.Σ. του ΚΟΑ, του Δ.Σ. της Ομοσπονδίας Γυμναστικής, αλλά και της επιτροπής στίβου της ΚΟΕΑΣ.

Επί τέσσερις δεκαετίες κάλυπτε τους Ολυμπιακούς Αγώνες και όλες τις μεγάλες διοργανώσεις. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει.

Θλίψη εκφράζει η ΕΑΚ:

Το ΔΣ της ΕΑΚ εκφράζει την θλίψη του για τον θάνατο του Ανδρέα Γεωργιάδη Παύλου που απεβίωσε σήμερα σε ηλικία 81 χρόνων.

Ήταν ιδρυτικό και επίτιμο μέλος της ΕΑΚ ,διετέλεσε μέλος του ΔΣ επί σειρά ετών ,και τιμήθηκε από την ΕΑΚ για την μακρόχρονη προσφορά του στον αθλητισμό ως αθλητικός συντάκτης του ΡΙΚ για πολλά χρόνια ,αλλά και ως καθηγητής φυσικής αγωγής. Κάλυψε για το ΡΙΚ Ολυμπιακούς αγώνες και άλλες μεγάλες αθλητικές διοργανώσεις .

Ήταν αγαπητός στο χώρο του αθλητισμού και έχαιρε καθολικής εκτίμησης τόσο για την δουλειά του όσο και για το ήθος του. Συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Αιωνία η μνήμη του και ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει