18 Μαΐου, 2024
  • 18 Μαΐου, 2024

ΑΕΛ περιμένει πάθος από τους παίκτες της

By on 25 Οκτωβρίου, 2017 0 745 Views

Ο διευθυντής ποδοσφαίρου της ΑΕΛ, Θεόδωρος Αντωνίου, μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 για το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και την προετοιμασία της ομάδας.

Για το κλίμα στην ΑΕΛ:

«Ο πρόεδρος αποφάσισε να κάνει ένα τραπέζι στην ομάδα αμέσως μετά το τέλος της προπόνησης. Είναι κάποιες κινήσεις που γίνονται συχνά πυκνά, αυτές οι δυο ήττες άφησαν κάποιες πληγές αλλά από ότι φαίνεται έφεραν και πολύ πείσμα, από τον πρώτο μέχρι και τον τελευταίο που βρίσκεται στην ομάδα, για να μην σταματήσουμε δευτερόλεπτο να μαχόμαστε για να πετύχουμε στους στόχους μας».

Για το αν επηρεάζουν οι δυο ήττες το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό:

«Ο στόχος είναι ο ίδιος. Αυτό που περιμένουμε να δούμε από οποιοδήποτε ποδοσφαιριστή που θα μπει αύριο στο γήπεδο, είναι το πάθος, αποφασιστικότητα και διάθεση για να κερδίσουμε το παιχνίδι. Δεν είναι εύκολο ματς, ο Ολυμπιακός έχει δείξει και έχει αποδείξει ότι είναι μια ομάδα που ξέρει να παίρνει βαθμούς. Δεν έχουμε τίποτα άλλο στο μυαλό μας πέραν από τη νίκη και τους τρεις βαθμούς».

Για το σκοράρισμα:

«Πρέπει σε κάποια στιγμή να λυθεί αυτό το πρόβλημα. Γίνεται όντως αρκετή δουλειά σε αυτό το κομμάτι και ελπίζω σύντομα να το δούμε και στο γήπεδο. Κάποιες φορές βλέπεις κάποιες φάσεις και τις ξαναβλέπεις και διερωτάσαι πως γίνεται να χάνονται κάποια γκολ».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Θα αποφασίσει ο κ. Μπαλταζάρ για την αποστολή. Είναι εκτός ο τιμωρημένος Αβραάμ, που είναι και τραυματίας. Είναι έξω και ο Ντόσα Τζούνιορ. Αναμένουμε να δούμε τι θα αποφασιστεί για τον Μπενίτεθ».