19 Μαΐου, 2024
  • 19 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Αναμένει με αρκετές ελπίδες η Εθνική Παίδων (Ανάλυση των ομίλων)

Αναμένει με αρκετές ελπίδες η Εθνική Παίδων (Ανάλυση των ομίλων)

By on 25 Οκτωβρίου, 2017 0 744 Views

Στιγμιότυπο από το νικηφόρο 5-0 της Εθνικής μας με αντίπαλο το Σαν Μαρίνο.
—————————————–
Με την ολοκλήρωση της δράση της προκριματικής φάσης θα ξεκαθαρίσει οριστικά και το σκηνικό με τις ομάδες που θα περάσουν στον Elite round.

Στην προκριματική φάση συμμετέχουν 52 ομάδες σε δεκατρείς ομίλους. Θα προκριθούν οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο (σύνολο 26) καθώς και οι καλύτερες τέσσερις τρίτες ομάδες των ομίλων.

Σημειώνεται ότι κριτήριο για τις τρίτες καλύτερες ομάδες θα είναι ο βαθμολογικός απολογισμός στα παιχνίδια με τις ομάδες που τερμάτισαν υψηλότερα στην κατάταξη του ομίλου τους.

Η Εθνική μας με το βαθμό της ισοπαλίας (1-1) στο παιχνίδι της με τη Σουηδία συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες για να συνεχίσει στη διοργάνωση στο γκρουπ με τις καλύτερες τρίτες ομάδες των ομίλων.

Μέχρι τώρα στον Elite round προκρίθηκαν Γαλλία, Σλοβενία, Σερβία, Ελλάδα, Κροατία, Ισπανία, Πολωνία, Σουηδία, Ισραήλ, Τσεχία, Ουγγαρία, Ολλανδία, Ιρλανδία, Ουκρανία, Ισλανδία, Φινλανδία, Βοσνία / Ερζεγοβίνη και Σλοβακία.

Συνοπτικά το σκηνικό με τους δεκατρείς ομίλους της προκριματικής φάσης:

1ος όμιλος: Συμμετέχουν Βέλγιο, Μάλτα, Βόρειος Ιρλανδία και Ελβετία και οι αγώνες θα αρχίσουν στις 26 Οκτωβρίου στη Μάλτα.

2ος όμιλος: Μετά από δύο αγωνιστικές Κροατία και Ισπανία βρίσκονται στους έξι βαθμούς και ακολουθούν χωρίς βαθμό Αλβανία και Λιχνεστάιν. Στο σημερινό φινάλε θα γίνουν οι αγώνες Κροατία – Ισπανία και Λιχνεστάιν – Αλβανία.

3ος όμιλος: Η δράση ολοκληρώθηκε με πρώτη το Ισραήλ (9 βαθμοί) και δεύτερη τερμάτισε η Τσεχία με 4 βαθμούς. Τον ίδιο απολογισμό εξασφάλισε και η τρίτη Τουρκία και τελευταία χωρίς βαθμό η Αρμενία.

4ος όμιλος: Προκρίθηκαν Φινλανδία και Ισλανδία με 7 βαθμούς και ακολούθησαν με 3 βαθμούς η Ρωσία και χωρίς βαθμό τα Νησιά Φαρόε.

5ος όμιλος: Στο χθεσινό φινάλε η Σερβία νίκησε με 3-2 την Ελλάδα και τερμάτισε πρώτη χωρίς απώλειες. Η Ελλάδα με απολογισμό έξι βαθμούς προκρίθηκε επίσης στον Elite round. Τρίτη τερμάτισε η Νορβηγία με 3 βαθμούς και τελευταίο το Γιβραλτάρ χωρίς βαθμό.

6ος όμιλος: Μετά από δύο αγωνιστικές Γαλλία και Σλοβενία βρίσκονται στους έξι βαθμούς και ακολουθούν χωρίς βαθμό Λευκορωσία και Καζακστάν.

Το σημερινό πρόγραμμα της τελευταίας αγωνιστικής περιλαμβάνει τις αναμετρήσεις Σλοβενία – Γαλλία και Λευκορωσία – Καζακστάν.

7ος όμιλος: Μετά από μια αγωνιστική Σκοτία και Δανία έχουν από τρεις βαθμούς και χωρίς βαθμό Ανδόρρα και Εσθονία.

Εκκρεμούν οι αγώνες Δανία – Ανδόρρα, Σκοτία – Εσθονία (25/10) και Δανία – Σκοτία και Εσθονία – Ανδόρρα (28/10). Ο όμιλος διεξάγεται στην Εσθονία.

8ος όμιλος: Εδώ είχαμε τριπλή ισοβαθμία με πέντε βαθμούς για Βοσνία / Ερζεγοβίνη, Σλοβακία και Σκόπια και χωρίς βαθμό η Μολδαβία.

Προκρίθηκαν στον elite round Βοσνία / Ερζεγοβίνη και Σλοβακία και μέχρι τώρα τα Σκόπια προκρίνονται μέσα από τη διαδικασία των καλύτερω τρίτων ομάδων.

9ος όμιλος: Προκρίθηκαν Ουγγαρία (9 βαθμοί) και Ολλανδία (6 βαθμοί). Στην τρίτη θέση τερμάτισε η Ουαλία με 3 βαθμούς και τελευταίο το Κόσσοβο χωρίς βαθμό.

10ος όμιλος: Η δράση άρχισε την περασμένη Δευτέρα στη Ρουμανία με τους αγώνες Αυστρία – Λουξεμβούργο (2-1) και Λιθουανία – Ρουμανία (1-2).

Στις 26 Οκτωβρίου θα γίνουν οι αγώνες Αυστρία – Λιθουανία και Ρουμανία – Λουξεμβούργο.

11ος όμιλος: Προκρίθηκαν Ιρλανδία (9 βαθμοί) και Ουκρανία (6 βαθμοί). Τρίτο το Αζερμπαϊτζάν με τρεις βαθμούς και τελευταία χωρίς βαθμό η Βουλγαρία.

12ος όμιλος: Ο όμιλος της Εθνικής μας που ολοκληρώθηκε προχθές και πρώτη τερμάτισε η Πολωνία με δεύτερη τη Σουηδία.

13ος όμιλος: Συμμετέχουν Ιταλία, Γεωργία, Λετονία και Μαυροβούνιο και η αγωνιστική δράση θα αρχίσει χθες στη Γεωργία.

Στην πρεμιέρα η Ιταλία νίκησε με 3-0 το Μαυροβούνιο και η Γεωργία με 1-0 τη Λετονία. Στις 27 Οκτωβρίου θα διεξαχθούν οι αγώνες Ιταλία – Λετονία και Γεωργία – Μαυροβούνιο.