27 Απριλίου, 2024
  • 27 Απριλίου, 2024

H Γιουβέντους έκλεισε το σπίτι της Μίλαν

By on 28 Οκτωβρίου, 2017 0 678 Views

Με δύο γκολ του Αργεντίνου Ιγουαΐν, ο οποίος έφτασε τα 101 στη Serie A, η Γιουβέντους πέρασε επαγγελματικά από το San Siro (0-2) και βύθισε στη μιζέρια την Μίλαν.

Από το βράδυ της Τετάρτης και τη νίκη επί της Σπαλ, ο Μασιμιλιάνο Αλέγκρι αλλά και οι Μπουφόν-Μπαρτσάλι τόνιζαν συνεχώς ότι οι Μπιανκονέρι θα έπρεπε να σοβαρευτούν αν ήθελαν να νικήσουν στο Μιλάνο. Πραγματοποιώντας τελικά την πιο… Γιουβέντους φετινή εμφάνιση της, η Κυρία πήρε αυτό που ήθελε πιο εύκολα από ό,τι θα περίμενε, έχοντας για πρωταγωνιστή τον Ιγουαΐν. Ο Αργεντίνος “χτύπησε” μία φορά σε κάθε ημίχρονο και καθάρισε τους Ροσονέρι, οι οποίοι μπορούσαν να ισοφαρίσουν στο τέλος του πρώτου 45λεπτου αλλά ο Κάλινιτς κατάφερε να βρει δοκάρι από κοντά… Στην κορυφή παρέα με τη Νάπολι, αλλά και με ματς περισσότερο, οι Τορινέζοι.

Μίλαν (Βιτσέντζο Μοντέλα): Ντοναρούμα, Ζαπάτα, Ρομανιόλι, Ροντρίγκες, Αμπάτε (61′ Λοκατέλι), Κεσί, Μπίλια (61′ Αντονέλι), Μπορίνι, Σούσο, Τσαλχάνογλου (77′ Αντρέ Σίλβα), Κάλινιτς.

Γιουβέντους (Μασιμιλιάνο Αλέγκρι): Μπουφόν, Λιχτστάινερ (65′ Μπαρτσάλι), Ρουγκάνι, Κιελίνι, Ασαμόα (71′ Αλεξ Σάντρο), Κεντίρα (81′ Ματουιντί), Πιάνιτς, Κουαδράδο, Ντιμπάλα, Μάντζουκιτς, Ιγουαΐν.