8 Μαΐου, 2024
  • 8 Μαΐου, 2024

Αγωνία για Βεσελόφσκι στη Ν.Σαλμίνα

By on 20 Νοεμβρίου, 2017 0 516 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν τη Νέα Σαλαμίνα, μίλησε στον Super Sport FM 104.0 o εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Δημήτρης Λάζος

Για την ήττα από την ΑΕΛ…

«Είχαμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Για 70 λεπτά ήμασταν πολύ καλοί και ανταγωνιστικοί και είχαμε τις ευκαιρίες να κερδίσουμε τον αγώνα. Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε ιδανικά, είχαμε τη διπλή ευκαιρία με τους Μακρίεφ και Μπριτζίτο, όμως δεν σκοράραμε. Μετά ήρθε το πέναλτι και το παιχνίδι τελείωσε. Κρατάμε την προσπάθεια και βλέπουμε τον αγώνα με την Αλκή που είναι σαν τελικός για να κερδίσουμε και να πάρουμε βαθμολογική ανάσα».

Για τον τραυματισμό του Βεσελόφσκι στο χθεσινό παιχνίδι…

«Στις 14:00 έχει ραντεβού με τον γιατρό. Φαίνεται ότι είναι ένας τραυματισμός που μπορεί να τον κρατήσει εκτός. Αγωνιζόταν με μεγάλη δυσκολία αφού γνώριζε πως δεν υπήρχαν περιθώρια. Ο αστράγαλος του ήταν διπλάσιος, ήταν τρομακτικό το θέαμα. Νιώθουμε και λίγο αδικημένοι από την απόφαση της ΚΟΠ. Ευελπιστούμε να πάρει τη σωστή απόφαση και να εγγράψουμε τερματοφύλακα στο ρόστερ μας. Έχουμε μείνει με ένα τερματοφύλακα και αυτός είναι τραυματίας. Από τη στιγμή που κάποιες ομάδες έχουν προβεί σε αλλαγές νιώθουμε αδικημένοι. Θεωρούμε ότι εντός των ημερών θα έχουμε οριστική απάντηση. Συνομιλούμε με τους υπεύθυνους και ευελπιστούμε ότι θα λήξει θετικά το όλο θέμα».

Για την προσπάθεια για ανάκαμψη…

«Όταν μια ομάδα βρίσκεται σε αυτή τη θέση, ασφαλώς και υπάρχουν κενά και αδυναμίες. Έχουμε δηλώσει ότι θα κάνουμε ότι είναι δυνατό για να ενισχύσουμε σημαντικά την ομάδα από την πρώτη κιόλας μέρα της μεταγραφικής περιόδου. Γίνεται μια εξαιρετική δουλειά από την ομάδα στις προπονήσεις».

Για τα αγωνιστικά νέα…

«Ο Καρώ θα είναι διαθέσιμος με την Αλκή. Ο Σανγκόι έχει υποστεί θλάση και θα μείνει εκτός για 15-20 μέρες. Ο Μανογιάν έχει υποβληθεί σε εγχείριση. Θα απουσιάζει για αρκετό χρονικό διάστημα»

Αν θα αποχωρήσει ο Μανογιάν λόγω του τραυματισμού του…

«Δεν έχουμε μιλήσει με κανένα ποδοσφαιριστή για να αποχωρήσει. Για να είμαστε ειλικρινείς και ο προπονητής δεν αποφάσισε για το ποιοι θα αποχωρήσουν. Αυτοί που δεν μπορούν να βοηθήσουν, θα αποχωρήσουν. Θα προχωρήσουμε σε ποιοτικές μεταγραφές με ποδοσφαιριστές που μπορούν να βοηθήσουν άμεσα»

Για το νέο τραυματισμό του Σανγκόι και το θέμα της αγωνιστικής απραξίας πριν έρθει στην ομάδα…

«Ασφαλώς και προέρχονται από την απραξία. Μας λυπεί ιδιαίτερα η κατάσταση του γιατί ήταν ανεβασμένος στα προηγούμενα παιχνίδια. Ήμασταν πολύ αισιόδοξοι, όμως ήρθε ο τραυματισμός του τον άφησε εκτός».