2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΣΙΛΒΑ:Πιστεύω πολύ στην ομάδα, στην δουλειά μας, στους συμπαίκτες μου

ΣΙΛΒΑ:Πιστεύω πολύ στην ομάδα, στην δουλειά μας, στους συμπαίκτες μου

By on 20 Νοεμβρίου, 2017 0 719 Views

Ο εκ των κορυφαίων της ΑΕΛ στο παιχνίδι με τη Νέα Σαλαμίνα και γενικότερα εκ των κορυφαίων το τελευταίο διάστημα Λεάντρο Σίλβα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 για την παρουσία του στην ομάδα και τους στόχους.

Για τη νίκη επί της Νέας Σαλαμίνας και το σερί…
«Ήταν δύσκολο παιχνίδι αλλά το σημαντικό είναι ότι κερδίσαμε. Δεν είναι εύκολο να παίζεις μετά από διακοπή αλλά είμαστε σε καλή χρονική στιγμή και υλοποιήσαμε τον στόχο μας».

Αν είναι ευχαριστημένοι που είναι στην 3η θέση και αν μπορούν για κάτι παραπάνω…
«Η ομάδα δουλεύει για κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και όταν τελειώσει το πρωτάθλημα θα δούμε τι έχουμε κάνει».

Που πιστεύει ότι μπορεί να φτάσει η ΑΕΛ και αν ο μίνιμουμ στόχος είναι το ευρωπαϊκό εισιτήριο…
«Πιστεύω πολύ στην ομάδα, στην δουλειά μας, στους συμπαίκτες μου. Θα πρέπει να δουλεύουμε σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στο τέλος θα δούμε τι έχουμε κάνει. Είναι ένας από τους στόχους η Ευρώπη αλλά πρέπει να πηγαίνουμε βήμα, βήμα. Υπάρχουν καλές ομάδες, δεν είναι εύκολο και κοιτάμε κάθε αντίπαλο ξεχωριστά».
Για τις επιδόσεις της ομάδας στο σκοράρισμα που δεν ήταν καλές στο ξεκίνημα και βελτιώθηκαν στα τελευταία παιχνίδια…
«Αυτό είναι το ποδόσφαιρο. Υπάρχουν καλές και κακές στιγμές. Έχουμε αυτοπεποίθηση στα τελευταία παιχνίδια και κερδίζουμε. Οι νίκες φέρνουν και αυτοπεποίθηση».

Για τον προπονητή…
«Είναι σημαντικό για μένα καθώς γνωρίζω και την γλώσσα του και με βοήθησε πολύ στο παιχνίδι. Ήρθα εδώ γιατί με κάλεσε και είναι σημαντικό αυτό. Είναι ένας καλός προπονητής και ένας καλός άνθρωπος».

Αν είναι ικανοποιημένος από την παρουσία του…
«Είμαι πολύ ικανοποιημένος γιατί η ομάδα είναι σε καλή στιγμή. Είμαστε καλή ομάδα, έχουμε καλό πνεύμα. Είναι η πρώτη μου σεζόν εκτός Πορτογαλίας και η ομάδα με βοήθησε πολύ να προσαρμοστώ».

Για το πέναλτι με τη Νέα Σαλαμίνα και γιατί το χτύπησε αυτός…;
«Ο κόουτς αποφασίζει. Τώρα με έδειξε εμένα».

Για την ζωή στην Κύπρο…
«Οι πρώτες εβδομάδες δεν ήταν εύκολες γιατί βγήκα πρώτη φορά εκτός Πορτογαλίας. Είμαι ευχαριστημένος και η οικογένεια μου εδώ είναι πολύ χαρούμενη».