2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Στο τέλος κέρδισε η Σίτι και συνεχίζει με το απόλυτο

Στο τέλος κέρδισε η Σίτι και συνεχίζει με το απόλυτο

By on 21 Νοεμβρίου, 2017 0 988 Views

Η Μάντσεστερ Σίτι δυσκολεύτηκε, αλλά με γκολ του Στέρλινγκ στο 87′ κέρδισε με 1-0 την Φέγενορντ και συνεχίζει με το απόλυτο.
Η Μάντσεστερ Σίτι είχε ήδη εξασφαλίσει την πρόκριση και ο Γκουαρδιόλα είχε προαναγγείλει αλλαγές για το ματς με την Φέγενορντ. Οι πολίτες δεν έκαναν καλή εμφάνιση, δεν είχαν άλλωστε μεγάλο κίνητρο, αλλά δεν αρκέστηκαν στην ισοπαλία, με τον Στέρλινγκ να σκοράρει στο 87’ και την ομάδα του να κάνει το 5 στα 5.

Αγουέρο και Σίλβα δεν κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο πρώτο μέρος, ενώ οι Οταμέντι και Μανγκαλά έδειχναν νευρικοί στο κέντρο της άμυνας από την άλλη πλευρά. Μέχρι το ημίχρονο δεν υπήρξε κάτι το ιδιαίτερο και το 0-0 ήταν φυσιολογικά το σκορ όταν οι ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια. Οι γηπεδούχοι ενέτειναν τις προσπάθειές τους στην επανάληψη και είχαν καλά διαστήματα, αλλά μέχρι εκεί. Η νευρικότητα συνεχίστηκε στην άμυνα με την Φέγενορντ να ψάχνει το γκολ και τα πάντα κρίθηκαν στο 87’, όταν ο Στέρλινγκ με ωραίο τελείωμα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το τελικό 1-0.

Μάντσεστερ Σίτι (Πεπ Γκουαρδιόλα): Εντερσον, Γουόκερ, Μανγκαλά, Οταμέντι, Ντανίλο, Γκoyντογάν, Τουρέ (75′ Φόντεν), Ντε Μπρόινε (64′ Γκάμπριελ Ζέσους), Στέρλινγκ (90+1′ Ντίαθ), Μπερνάρντο Σίλβα, Αγουέρο

Φέγενορντ (Τζιοβάνι Φαν Μπρόνχορστ): Τζόουνς, Ντάικς (72′ Νόιβκοοπ), Φαν Μπέεκ, Τάπια, Χαπς, Βιλένα, Τόορνστρα, Άμραμπατ, Μπέρχαους (82′ Μπασατσίκογλου), Μποέτιους (69′ Γιόργκενσεν), Λάρσον

Η βαθμολογία

1. Μάντσεστερ Σίτι 15 (13-3)
2. Σαχτάρ 9 (7-8)
3. Νάπολι 6 (10-9)
4. Φέγενορντ 0 (3-13)

Επόμενη αγωνιστική (06/12)

Φέγενορντ – Νάπολι
Σαχτάρ – Μάντσεστερ Σίτι