28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Δεν θα αλλάξουν οι ισορροπίες στην Ανόρθωση. Αποκαλυπτικός Ο Α. Παντελή για την ενίσχυση

Δεν θα αλλάξουν οι ισορροπίες στην Ανόρθωση. Αποκαλυπτικός Ο Α. Παντελή για την ενίσχυση

By on 28 Νοεμβρίου, 2017 0 738 Views

O πρόεδρος της Ανόρθωσης Ανδρέας Παντελή μίλησε και έκανε ξεκάθαρες τις θέσεις της διοίκησης και του προπονητή για το κεφάλαιο μεταγραφές δίνοντας τέλος στα σενάρια που βλέπουν το φως της δημοσιότητας για παίκτες που θα έρθουν τον Ιανουάριο αλλά και για τους στόχους της ομάδας.
Ο Α. Παντελή ήταν φιλοξενούμενος στην εκπομπή της στην Cytavision στην εκπομπή «Ώρα για μπάλα» και ήταν αρκετά αποκαλυπτικός και προσγειωμένος..

Τα σημαντικότερα που είπε:
Η συζήτηση στράφηκε αναπόφευκτα και γύρω από την μεταγραφολογία αλλά και για τα χαρακτηριστικά των ποδοσφαιριστών που θέλει η Ανόρθωση. Επιπλέον απάντησε σε ερωτήσεις και για τους Λαβόρδε, Ιντζχάκι και Ίσμα οι οποίοι ήταν από τους ιδιαίτερα αγαπητούς ποδοσφαιριστές στην κερκίδα της Ανόρθωσης.
«Σίγουρα έχουμε κάνει κάποιες σκέψεις για την ενίσχυση. Πρέπει να μείνουμε έτοιμοι μέχρι τις 20 Δεκεμβρίου ή και το τέλος της χρονιάς και μετά θα δούμε που πρέπει να ενισχυθούμε. Αυτό είπαμε και στους ποδοσφαιριστές. Άλλωστε είναι δύσκολο να αντικαταστήσεις παίκτες με τέτοια ομάδα».
«Οπωσδήποτε στο ποδόσφαιρο η βελτίωση δεν τελειώνει ποτέ. Μια ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί πρέπει να καλυτερεύει. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια είμαστε σε καθημερινή επαφή με τον προπονητή, συζητούμε και ξέρουμε ότι μπορούν να γίνουν ακόμη καλύτερα τα πράματα. Αντιλαμβάνεστε πως έχουμε ποδοσφαιριστές που αυτή την στιγμή έχουν ικανοποιήσει αρκετά τις προσδοκίες μας και όπως σας έχω πει μέσα σε αυτά τα πλαίσια θα κινηθούμε. Δεν μπορώ να προσδιορίσω από τώρα που και τι ακριβώς θα γίνει, σίγουρα υπάρχουν συγκεκριμένες κινήσεις που θα γίνουν, αλλά όλα στην ώρα τους.

«Θεωρώ ότι μπορεί και να μην χρειαστούν να γίνουν (4 μεταγραφές) διότι είμαστε αρκετά ικανοποιημένοι. Δύσκολα θα γίνουν. Θα πρέπει να γίνουν προσεκτικές κινήσεις αφού είμαστε πολύ ευχαριστημένοι σχεδόν από την ολότητα των ποδοσφαιριστών. Είναι πολύ ριψοκίνδυνο τον χειμώνα να αφήσεις κάποιον να φύγει και να τον αναπληρώσεις επαρκώς».
«Υπάρχουν αρκετοί πρώην παίκτες της Ανόρθωσης που θα ήθελα να ξαναδώ στην ομάδα αλλά δεν σημαίνει ότι θα έρθουν.Παίκτες όπως ο Λαβόρδε ή ο Ίσμα είναι πολύ καλοί και μπορούν να μας βοηθήσουν. Όμως υπάρχουν πάρα πολλοί παράγοντες… Αν θα είναι ελεύθεροι, το συμβόλαιό τους».

«Δεν υπάρχει καμία περίπτωση για κανένα ποδοσφαιριστή να αλλάξουν οι ισορροπίες μέσα στα αποδυτήρια…σεβόμαστε τους ποδοσφαιριστές όπως σέβονται την ομάδα. Άρα, οποιοδήποτε καινούριος ποδοσφαιριστής και να έρθει πρέπει να είναι μέσα σε αυτά τα πλαίσια, γιατί για μένα οι ισορροπίες είναι το Α και το Ω σε μια ομάδα.

“Έχουν περάσει και από την Ανόρθωση ποδοσφαιριστές οι οποίοι έχουν αποδείξει ότι μπορούν να προσφέρουν τα μέγιστα αλλά υπάρχουν και ποδοσφαιριστές που δεν ήταν κοντά μας και ξέρουμε ότι είναι αρκετά καλοί. Αυτό που απομένει είναι να κάνουμε τις κινήσεις για να έρθουν αυτοί που θα μπορέσουν να βοηθήσουν”.
“Υπάρχουν αρκετοί που θα ήθελα να ξαναδώ αλλά δεν σημαίνει ότι θα έρθουν. Δεν υπάρχει περίπτωση για κανένα ποδοσφαιριστή να αλλάξουν οι ισορροπίες στ’ αποδυτήρια. Αντιλαμβάνομαι που πάει η συζήτηση… Πρέπει να είμαστε ειλικρινείς αλλά και να πούμε αυτά που πρέπει. Παίκτες όπως ο Λαβόρδε ή ο Ίσμα είναι πάρα πολύ καλοί και μπορούν να βοηθήσουν τα μέγιστα. Όμως υπάρχουν πάρα πολλοί παράμετροι. Είναι το οικονομικό, αν θα είναι ελεύθεροι και είναι και αυτό που είπαμε για τις ισορροπίες”.