12 Μαΐου, 2024
  • 12 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η αυτοπεποίθηση κτίζεται από καλές εμφανίσεις και νίκες(δηλώσεις Α.Πασιουρτίδη για την Ομόνοια)

Η αυτοπεποίθηση κτίζεται από καλές εμφανίσεις και νίκες(δηλώσεις Α.Πασιουρτίδη για την Ομόνοια)

By on 28 Νοεμβρίου, 2017 0 588 Views

Ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος της Ομόνοιας, Ανδρέας Πασιουρτίδης, ήταν ψες καλεσμένος στην εκπομπή «Super Sport ARENA» στο ΑΛΦΑ. Διαβάστε κάποιες σημαντικές επισυμάνεις του:

«Δεν μας ικανοποιεί η βαθμολογική μας συγκομιδή. Είναι ακόμη νωρίς, έχει ακόμη δρόμο. δουλεύουμε πάνω σε αυτά τα πράγματα. Θεωρώ ότι θα αντιστρέψουμε την κατάσταση και θα βρούμε το δρόμο μας. Δεν είναι μυστικό, φαίνεται πως χρειαζόμαστε ενίσχυση, σημαντικό ρόλο παίζει και η οικονομική κατάσταση».

Για τον προγραμματισμό:

«Στην Ομόνοια δεν περιμένουμε τον Γενάρη ή το καλοκαίρι να κάνουμε προγραμματισμό. Με μια σωστή προσέγγιση μπορείς να βρεις τους παίκτες που θέλεις».

Για τα ντέρμπι που έρχονται:

«Στην Ομόνοια υπάρχει πίεση, μεγαλύτερη από άλλες ομάδες. Προέρχεται από αποτυχίες σε προηγούμενες χρονιές. Μπορεί μια νίκη σε ντέρμπι να σε βοηθήσει αλλά η αυτοπεποίθηση κτίζεται από καλές εμφανίσεις και νίκες».

Για την ενίσχυση:

«Μακάρι να φέρουμε τέσσερις και να βοηθήσουν. Θα πρέπει να κάνουμε υπομονή».

Για το χρέος:

«Η Ομόνοια έχει ένα μεγάλος χρέος. Κάθε μήνας που περνάει το χρέος είναι πιο διαχειρίσιμο αλλά υπάρχουν ακόμη προβλήματα. Είμαστε αισιόδοξοι και με τη βοήθεια του κόσμου μας, κάθε χρόνο η ομάδα θα βρίσκεται σε καλύτερη κατάσταση».

Για το κόσμο:

«Ανεξάρτητα από τη βαθμολογική συγκομιδή, ο κόσμος είναι εκεί και πιστεύει. Ο κόσμος της Ομόνοιας έχει οριμάσει. Πιστεύει ότι η εικόνα της ομάδας μπορεί να βελτιωθεί. Τον καλώ να συνεχίσει έτσι».