2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Καλύτερη η μοναξιά της κορυφής …

By on 28 Νοεμβρίου, 2017 0 748 Views

Με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Μάρκο Λιβάια που πέτυχε δύο γκολ, η ΑΕΚ ξεπέρασε εύκολα το εμπόδιο του ουραγού Πλατανιά (3-0, το τρίτο ο Μπακασέτας) κι απολαμβάνει την γλυκιά μοναξιά της κορυφής! Στους κατοίκους της Μάνδρας που δοκιμάστηκαν από τη φονική νεροποντή οι εισπράξεις του ματς.

Η ευκαιρία, μετά την ισοπαλία του ΠΑΟΚ στη Νέα Σμύρνη, ήταν πολύ μεγάλη για να χαθεί. Και δεν χάθηκε. Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Πλατανιά με στόχο να μείνει μόνη στην κορυφή και ακριβώς αυτό έκανε, σε ένα ματς που ήταν αυτό που λέμε «μέχρι να μπει το πρώτο…». Από την στιγμή που μπήκε, ακολούθησαν άλλα δύο -και θα μπορούσαν κι άλλα- για τους Κιτρινόμαυρους, οι οποίοι είχαν ξανά για πρωταγωνιστή τον Μάρκο Λιβάια. Δύο πολύ ωραία γκολ ο Κροάτης, ο οποίος αποθεώθηκε από τους 15.000 στο ΟΑΚΑ, άλλο ένα από τον Μπακασέτα και η Ενωση σκέφτεται ήδη το ματς στη Λιβαδειά.

AEK (Μανόλο Χιμένεθ): Τσιντώτας, Γκάλο, Βράνιες, Τσόσιτς (46′ Λαμπρόπουλος), Μπακάκης, Γαλανόπουλος, Αϊντάρεβιτς, Χριστοδουλόπουλος, Μπακασέτας (76′ Κονέ), Λόπες, Λιβάια (71′ Γιακουμάκης).

Πλατανιάς (Χοσέ Μανουέλ Ρόκα): Κοκκαλάς, Στάμου, Καρυπίδης, Ντικαμόνα, Ούες, Πατράλης (64′ Παπανικολάου), Δημούτσος, Αγγελόπουλος, Βάντερσον, Ντεβέσα (82′ Στανισάβλιεβιτς), Ενσικουλού (67′ Μπούντνικ).