17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024

Η ΑΕΚ συνεχίζει στην Ευρώπη.ΛευκόΧ πρόκρισης

By on 7 Δεκεμβρίου, 2017 0 724 Views

Είναι ωραία, συνεχίζει κι ευρωπαία! Η ΑΕΚ είχε την άνεση των δύο αποτελεσμάτων στη Βιέννη και με το 0-0 κόντρα στην Αούστρια βρίσκεται στους «32» του Εuropa και την Δευτέρα θα μάθει τον αντίπαλο της.

Είναι το αποτέλεσμά της στην Ευρώπη. Η ισοπαλία! Μία ισοπαλία όμως τώρα της αρκούσε. Και την πήρε. «Λευκή»! Πιο «λευκή» δεν γινόταν μιας και η ΑΕΚ δεν απειλήθηκε ποτέ στην Βιέννη, τελείωσε τον όμιλό της αήττητη (!) και συνεχίζει το ευρωπαϊκό της ταξίδι και τον Φεβρουάριο. Η «Ενωση» θα βρίσκεται στην κλήρωση της Δευτέρας με το σπαθί της.

Και μπορεί να μην σκόραρε για να αφαιρέσει το άγχος της, αλλά δεν απειλήθηκε και ποτέ. Η Αούστρια τελείωσε το παιχνίδι χωρίς τελική προσπάθεια on target! Ακόμα και στα… χασομέρια δεν βρέθηκε να πιεστεί από ένα γέμισμα ή μία στατική φάση. Η άμυνα και το ανασταλτικό της πλάνο ήταν τέλειο για 94 λεπτά και της χάρισε μια μεγάλη ευρωπαϊκή πρόκριση.

Η ευκαιρία του Αραούχο και το τέλειο πλάνο στην άμυνα
Καμία έκπληξη από τον Μανόλο Χιμένεθ όσον αφορά το σχήμα και την 11αδα της ΑΕΚ. Ενα σχήμα με τρία στόπερ (Βράνιες, Τσιγκρίνσκι, Μπακάκη) δύο μπακ-χαφ (Γκάλο, Λόπεζ) τους Σιμόες και Γαλανόπουλο στον άξονα και τους Χριστοδουλόπουλο, Λιβάια, Αραούχο να έχουν ελεύθερο ρόλο στην επίθεση.