3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Κέρδισε το χειροκρότημα για το όμορφο ταξίδι…παρά την ήττα

Κέρδισε το χειροκρότημα για το όμορφο ταξίδι…παρά την ήττα

By on 7 Δεκεμβρίου, 2017 0 640 Views

Δεν τα κατάφερε ο Απόλλωνας απέναντι στην Έβερτον αλλά το ταξίδι ήταν όμορφο…γιαυτό και Οι «γαλάζιοι» έχασαν στο ΓΣΠ 3-0 από την Έβερτον αλλά στο τέλος απέσπασαν το χειροκρότημα από τους 4 χιλιάδες φίλους τους που βρέθηκαν στο γήπεδο της πρωτεύουσας.
Αυτός που έκανε την ζημιά στον Απόλλωνα ήταν ο 20χρονος Αντεμόλα Λούκμαν ο οποίος με δύο γκολ πολύ νωρίς… καθάρισε. Στο 21΄ με κεφαλιά και στο 28΄ με έναν κεραυνό έβαλε μπροστά την Έβερτον με 2-0 και παρά την προσπάθεια του Απόλλωνα δεν άλλαξε κάτι μέχρι και το φινάλε.
Οι «γαλάζιοι» είχαν τις ευκαιρίες τους, είχαν τα καλά τους διαστήματα αλλά από την μια ο εκπληκτικός Ρόμπλες και από την άλλη η έλλειψη καθαρού μυαλού δεν επέτρεψαν στην μπάλα να περάσει στα δίκτυα για λογαριασμό των Κυπελλούχων Κύπρου.
O Βλάσιτς στο 88΄ διαμόρφωσε το τελικό 3-0,αλλά το χειροκρότημα των φίλων του Απόλλωνα στο φινάλε ήταν το πιο σημαντικό. Παράλληλα ζήτησαν πρωτάθλημα και εκεί στρέφεται η προσοχή… στον μεγάλο στόχο.

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ (Σ.Αυγούστη): Κίσσας, Σακέτι, Μαρτίνες (Πίττας), Άλαν, Ζοάο Πέδρο, Σαντάνα, Ρομπέρζ, Παπουλής, Σκέμπρι (60΄ Ζελάγια), Πιτιάν, Σαρδινέρο (60΄ Γιάκολις)

ΕΒΕΡΤΟΝ (Γκ.Σέξπηρ): Ρόμπλες, Σνάιντερλεν, Τσάρσλει (90+1΄Ντένι), Μιραλάς (88΄ Γκόρντον), Κλάασεν, Μπέσιτς, Βλάσιτς, Λούκμαν, Φίνει, Μπάνινγκιμε, Χόρνμπι (82΄ Μπρένχεντ)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Σακέτι/Μπανιγκίμε.
ΚΟΚΚΙΝΕΣ:
ΘΕΑΤΕΣ: 4.237 εισιτήρισ