17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024

ΜΟΥΡΙΝΙΟ:Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει ξανά…

By on 12 Δεκεμβρίου, 2017 0 526 Views

Με τον δικό του τρόπο σχολίασε τον καυγά ανάμεσα σε Σίτι και Γιουνάιτεντ στο ντέρμπι του Μάντσεστερ ο Ζοσέ Μουρίνιο, με τον Πορτογάλο να πετάει μια φαρμακερή ατάκα και να βάζει τελεία. «Θέλουμε τη νίκη ακόμη παραπάνω», είπε για το ματς με την Μπόρνμουθ.

«Ο Γκουαρδιόλα λέει, λέει. Δεν είμαι εδώ για να σχολιάσω τα λόγια του. Το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όλα είναι θέμα διαφορετικότητας. Διαφορετικότητας στις συμπεριφορές, διαφορετικότητας στην παιδεία. Αυτό ακριβώς, τίποτε άλλο», σχολίασε ο Πορτογάλος για το συμβάν και συνέχισε όσον αφορά το αγωνιστικό, και συγκεκριμένα τον Μάρκος Ρόχο:

«Είναι γενναίος. Δεν ξέρω πότε θα είναι έτοιμος, θα τον τσεκάρουμε πάντως για το παιχνίδι. Ο τραυματισμός ανήκει στο παρελθόν και ευελπιστούμε πως μπορεί να παραμείνει υγιής».

Όσον αφορά την ομάδα του στο σύνολό της, προσέθεσε: «Σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει μία, σε κανέναν δεν αρέσει να χάνει ξανά. Νομίζω ότι το ίδιο ισχύει για κάθε ομάδα στον πλανήτη. Όταν χάνεις ένα ματς, στο επόμενο θες να δώσεις παραπάνω.

Δεν έχει να κάνει με τους πανηγυρισμούς της Σίτι. Το κίνητρο αφορά το τι θα κάνουμε εμείς. Σας ξανά λέω, κανείς δεν θέλει να χάνει συνεχόμενα. Χάσαμε απέναντι στην Τσέλσι και μετά έπρεπε να πιέσουμε παραπάνω για να κερδίσουμε. Τώρα η Τσέλσι προέρχεται από ήττα, οπότε θα δώσει περισσότερα για να επιστρέψει στις επιτυχίες. Είναι κάτι που το κάνουν όλοι.

Σας έχω πει ότι το πάμε ματς – ματς, προσπαθώντας να πάρουμε το μέγιστο δυνατό κάθε φορά».