9 Μαΐου, 2024
  • 9 Μαΐου, 2024

Νίκη για την Εθνική Παίδων U14

By on 13 Δεκεμβρίου, 2017 0 729 Views

Η Εθνική μας όπως παρατάχθηκε στο σημερινό παιχνίδι που έγινε στα Κούκλια.
———————————-

Με νίκη άνοιξε τον κύκλο των φιλικών της αγώνων η Εθνική Παίδων U14. Στο χθεσινό φιλικό που έγινε στα Κούκλια μετά από πολύ καλή παρουσία νίκησε με 1-0 τα Σκόπια.

Οι νεαροί διεθνείς μας πανάξια έφτασαν στο νικηφόρο αποτέλεσμα και γενικά με την παρουσία τους έδειξαν πολύ καλά στοιχεία.

Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα μας διατήρησε την εδαφική υπεροχή, δημιούργησε σημαντικές ευκαιρίες όμως δεν κατάφερε να ανοίξει το σκορ.

Το ίδιο σκηνικό συνεχίστηκε και στο δεύτερο ημίχρονο με την Εθνική μας να πιέζει και να δημιουργεί μεγάλες ευκαιρίες.

Η πίεση τελικά καρποφόρησε έξι λεπτά πριν από το φινάλε του αγώνα.

Το γκολ που μας χάρισε τη νίκη σημείωσε στο 74’ ο Ιάκωβος Λαός μετά από μελέ διαρκείας στην εστία των φιλοξενούμενων και από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίκτυα, 1-0 για την Κύπρο.

Ο προπονητης της ομάδας μας Άγγελος Τσολάκκης χρησιμοποίησε τους ακόλουθους παίκτες:Κ. Χρυσοστόμου (41’ Χατζηγαβριήλ), Χατζηβασιλείου, Αχ. Γεωργίου (64’ Κωστής), Κατσιάμη (64’ Λαός), Κοκκινόφτα, Α. Χρυσοστόμου (41’ Λοϊζου), Μαρνέρο (64’ Π. Αντωνίου), Οκκά (48’ Νικολεττίδης), Οικονομίδη (41’ Ποντικού), Χρίστου (41’ Ζευκής), Φασουλιώτη (48’ Κοτσώνης).

*Οι δύο ομάδες θα συναντηθούν ξανά την Πέμπτη σε δεύτερο φιλικό που θα διεξαχθεί πάλι στο Κοινοτικό Στάδιο Κουκλιών και θα αρχίσει στις 11:00 πμ.