17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024

Τριάρα η Ομόνοια και νίκη μετά απο καιρό

By on 21 Δεκεμβρίου, 2017 0 832 Views

Πρώτη νίκη με Πέτεφ στον πάγκο για την Ομόνοια που με δυο γκολ του Ματ Ντάρμπισαϊαρ και ένα του Δημήτρη Χριστοφή,κέρδισε 3-0 της Πάφου και επέστρεψε στις επιτυχίες έπειτα από τρεις αγωνιστικές.

Το παιχνίδι:

Αυτό που άλλαξε τις ισορροπίες ήταν μια ατομική προσπάθεια του Αντόνια στο 18΄ με τον Χόριτς να τον ανατρέπει και το «τριφύλλι» να κερδίζει πέναλτι. Την εκτέλεση ανέλαβε ο Ντάρμπισαϊαρ που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και άνοιξε το σκορ. Η ομάδα της Πάφου έψαξε το γκολ της ισοφάρισης, είχε δυο καλές στιγμές με τους Χόριτς και Ντεούλ αλλά η Ομόνοια ήταν η ομάδα που είχε και πάλι την ουσία. Στο 32ο λεπτό Καντέ και Ματ συνδυάστηκαν υπέροχα με τον Άγγλο φορ να σκοράρει από κοντά το δεύτερο προσωπικό του γκολ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τους γηπεδούχους να βάζουν πίεση για να πετύχουν ένα τρίτο γκολ που ουσιαστικά θα «σκότωνε» το ματς, κάτι που κατάφεραν στο 51ο λεπτό όταν μετά από λάθος του Κόπριβετς, ο Χριστοφή με ψυχραιμία έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Αυτό το γκολ απελευθέρωσε τους παίκτες του Ιβάιλο Πέτεφ ενώ οι φιλοξενούμενοι κυνηγούσαν φιλότιμα ένα γκολ, με τον Πογιέτ να σημαδεύει το οριζόντιο δοκάρι. Στο 76ο λεπτό ο Δημήτρης Χριστοφή πέρασε και τον Κόπριβετς αλλά ο Χόριτς έσωσε στη γραμμή ενώ στη τελευταία φάση του αγώνα, ο Χριστοδούλου απέκρουσε τη κεφαλιά του Σικόρσκι.

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Μοστέφα

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιάννης Αναστασίου

ΒΟΗΘΟΙ: Πέτρος Πέτρου, Ευαγόρας Ευαγόρου.

ΟΜΟΝΟΙΑ: Χριστοδούλου, Τζαϊλσον, Καντέ(57΄ Φιλιώτης), Γουίλιαμ, Κατελάρης, Μαργκάσα, Άλεξ, Λόπες(90+1΄ Μαδούρο), Χριστοφή, Τζαρσίνιο(77΄ Αζίζ), Ντάρμπισαϊαρ.

ΠΑΦΟΣ: Κόπριβετς, Χριστοδούλου(62΄ Κοβαλένκο), Χόριτς, Πογιέτ, Σικόρσκι, Μπρουλς, Ντεούλ(79΄ Δημοσθένους), Γκάμποβς(73΄ Σταύρου), Ταραβέλ, Γιάνζα, Μοτσέφα.

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 4382