2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΚΙΝΝΗΣ :Είμαστε τυχεροί που έχουμε πολλά παιχνίδια στη Λεμεσό

ΚΙΝΝΗΣ :Είμαστε τυχεροί που έχουμε πολλά παιχνίδια στη Λεμεσό

By on 11 Ιανουαρίου, 2018 0 572 Views

Με ανεβασμένο ηθικό μετά τη νίκη στην Πάφο και το ανέβασμα στην βαθμολογία ο Απόλλωνας υποδέχεται την Κυριακή την Ανόρθωηση .Σημαντική η απουσία του Σακέτι ωστόσο οο Αυγουστή έχει αρκετό ρόστερ για να καλύψει την απουσία του. Για όλα τα θέματα που αφορούν τον Απόλλωνα, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο αντιπρόεδρος της ομάδας, Φάνος Κιννής.

Για τον Μπεντόγια…

«Δεν έχουμε συζητήσει ακόμα με τον ποδοσφαιριστή. Είναι ένα πρόβλημα υγείας, θα συζητήσουμε με τον ίδιο και θα αποφασίσουμε πως θα το χειριστούμε. Έκανε κάποιες εξειδικευμένες εξετάσεις που δεν ήταν πολύ ενθαρρυντικές. Θα συζητήσουμε μαζί του. Ίσως να μην μπορεί να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Είναι περίπου η ίδια περίπτωση με τον Γκιέ. Πρόκειται για ένα πολύ καλό ποδοσφαιριστή και αν αποτελέσει παρελθόν θα είναι απώλεια για την ομάδα».

Για την ενίσχυση…

«Όπως είναι τα δεδομένα δεν υπάρχει κάποια διαφοροποίηση. Θα αποφασίσουμε πρώτα με τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή (Μπεντόγια) για το πώς θα προχωρήσουμε. Αν ο προπονητής δεν θέλει ενίσχυση, δεν θα κάνουμε. Αν προκύψει αποχώρηση του Μπεντόγια θα δούμε. Ο προγραμματισμός δεν τελειώνει ποτέ».

Για τη νίκη στην Πάφο…

«Ήταν ένας αγώνας που έπρεπε πάση θυσία να πάρουμε τους βαθμούς της νίκης. Τα καταφέραμε πολύ καλά. Μπαίνουμε σε μια περίοδο δύσκολων αγώνων. Το ότι πλησιάσαμε στην κορυφή είναι πολύ σημαντικό. Θα προσπαθήσουμε την Κυριακή να πάρουμε τη νίκη για να ανεβούμε και άλλο στη βαθμολογία».

Για το δύσκολο πρόγραμμα…

«Είναι ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Αγωνιζόμαστε με αντίπαλους που διεκδικούν τον τίτλο και είναι σημαντικά παιχνίδια. Είμαστε τυχεροί που έχουμε πολλά παιχνίδια στη Λεμεσό. Στόχος μας είναι να μαζέψουμε όσο πιο πολλούς βαθμούς μπορούμε».

Στο αγωνιστικό κομμάτι, εκτός είναι ο Σακέτι λόγω καρτών.