1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Σε αναμονή εξελίξεων η Ανόρθωση αλλά το μυαλό στον Απόλλωνα(Με 1300 στο Τσίρειο)

Σε αναμονή εξελίξεων η Ανόρθωση αλλά το μυαλό στον Απόλλωνα(Με 1300 στο Τσίρειο)

By on 11 Ιανουαρίου, 2018 0 734 Views

Για όλα όσα αφορούν την Ανόρθωση μίλησε στον Super ΣΠΟΡ FM 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας, Σάββας Πηλακούτας.

Για τη νίκη επί της Αγίας Νάπας στο κύπελλο:

«Περιμέναμε να έρθει η νίκη με πιο εύκολο τρόπο, αφού στόχος μας ήταν να πάρουμε ισχυρό προβάδισμα πρόκρισης για τον επαναληπτικό. Πλέον ο επαναληπτικός θα είναι δυσκολότερος από ότι τον περιμέναμε. Όλα πλέον γυρίζουν γύρω από το ντέρμπι με τον Απόλλωνα για να φθάσουμε στη νίκη».

Για το ντέρμπι με τον Απόλλωνα:

«Έχουμε να αντιμετωπίσουμε μια πολύ δύσκολη ομάδα, που παίζει ωραίο ποδόσφαιρο, στην έδρα του είναι ακόμη πιο ισχυρός και ο προπονητής του κάνει μια αξιόλογη δουλειά στο πάγκο. Όλα αυτά τα γνωρίζει η τεχνική μας ηγεσίας για να περιορίσει τα δυνατά σημεία του αντιπάλου».

Για το αν είναι ευκαιρία το ντέρμπι για να δώσει δυναμική στην Ανόρθωση:

«Κάθε νίκη σε ντέρμπι σου δίνει καλύτερη ψυχολογία και δυναμική. Πρέπει να παρουσιάζεσαι συνεπής σε όλα τα παιχνίδια. Χρειάζεται διάρκεια. Είναι παράπλευρα τα οφέλη. Ο στόχος μας είναι να φύγουμε με τους τρεις βαθμούς από το Τσίρειο».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα:

«Έγινε η πρωινή προπόνηση σήμερα με αποθεραπεία. Ο Παλάνκα ταλαιπωρείται από τραυματισμό, Γκάντσεφ, Ράγιος και Σισέ έκαναν πρόγραμμα στο γυμναστήριο. Παρά τρίχα δεν τραυματίστηκε και ο Σίλντενφελντ χθες, δεν φαίνεται να υπάρχει κάτι το σοβαρό. Αμφίβολος είναι ο Γκάντσεφ. Υπάρχουν όμως ακόμη δυο προπονήσεις και θα αποφασίσει ο προπονητής με την ιατρική ομάδα. Ο Παλάνκα πολύ δύσκολα θα είναι στη διάθεση του προπονητή».

Για τα εισιτήρια για το παιχνίδι στο Τσίρειο:

«Είχαν μείνει μόλις 100 εισιτήρια το πρωί. Είναι δεδομένο πως θα εξαντληθούν και θα έχουμε 1300 οπαδούς στο πλευρό μας».

Για τον Ιγκιεμπόρ:

«Με τον κάθε ποδοσφαιριστή πρέπει να συμφωνήσουμε στα περισσότερα για να έρθει στην Κύπρο. Δεν υπάρχει προγραμματισμένη κάθοδος παίκτη στην Κύπρο, δεν υπάρχει κάτι το ανακοινώσιμο στα μεταγραφικά. Στις επόμενες μέρες πιθανό να προκύψουν εξελίξεις. Είμαστε σε αναμονή εξελίξεων».

Για το αν θα γίνουν και οι τέσσερις προσθήκες:

«Υπάρχουν διάφορες σκέψεις για τις κινήσεις ενίσχυσης. Για να κάνουμε 4 προσθήκες, θα πρέπει να φύγουν και 4 παίκτες. Αυτή τη στιγμή έφυγε μόνο ο Μπανταλόφσκι και έφυγε και ο Μακάροφ. Δεν ενημερώθηκε κάποιος άλλος παίκτης να αποχωρήσει, θεωρώ πως θα γίνει πολύ σύντομα».