11 Μαΐου, 2024
  • 11 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Με νέα 11αδα σήμερα η Ανόρθωση. Παίζουν οι τρεις νέοι. Χωρίς Αζάρ, Ντουγκλάου, Καμαρά,Γκάντσιεφ

Με νέα 11αδα σήμερα η Ανόρθωση. Παίζουν οι τρεις νέοι. Χωρίς Αζάρ, Ντουγκλάου, Καμαρά,Γκάντσιεφ

By on 31 Ιανουαρίου, 2018 0 651 Views

Με αρκετές απουσίες πάει στην Πάφο σήμερα η Ανόρθωση με τον Ρόνι Λέβι να μην υπολογίζει έξι ποδοσφαιριστές. Ο Ισραηλινός τεχνικός ανακάτεψε και πάλι καλά την τράπουλα ώστε να καταρτίσει εντεκάδα, αφού αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών είτε με κάρτες είτε λόγω τραυματισμού.

Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Αρούς. Στο κέντρο της άμυνας, ως αντικαταστάτης του τιμωρημένου με κάρτες Ντουγκλάο προορίζεται ο Βίκτορ ο οποίος θα είναι πλάι στον Γκόρτον Σίλντενφελντ αφού είναι τραυματίας και ο Αρτυματάς. Στο δεξί άκρο της άμυνας αναμένεται να κάνει ντεμπούτο ο Έρβιν Κόφι ενώ στα αριστερά θα βρίσκεται ο Πράνιτς.
Στον χώρο του κέντρου δεδομένη είναι η παρουσία του Οικονομίδη, ενώ ως πιθανός αντικαταστάτης του Γκάντσεφ θεωρείται ο Νόσα Ιγιεμπόρ. Μπροστά τους εκτός απροόπτου ο Ρούμπεν Ράγιο θα προλάβει τον χρόνο και θα λύσει τα χέρια του προπονητή του.

Οι απουσίες άγγιξαν και την επιθετική γραμμή με τους Καμαρά και Αράζ να μην μπορούν να παρευρεθούν στην αναμέτρηση, ο πρώτος λόγω καρτών και ο δεύτερος λόγω τραυματισμού. Έτσι, λογικά ο Λέβι θα προτιμήσει τον Καρλίτος για το δεξί άκρο, ενώ στο αριστερό θα είναι ο Σισέ. Στην κορυφή της επίθεσης, ντεμπούτο θα κάνει ο Ντουρίς πάνω στον οποίο οι κυανόλευκοι της Αμμοχώστου εναποθέτουν τις ελπίδες τους για την λύση στο σκοράρισμα.