28 Απριλίου, 2024
  • 28 Απριλίου, 2024

Με πίστη και αλλαγές ο Απόλλωνας στο νέο ντέρμπι

By on 31 Ιανουαρίου, 2018 0 480 Views

Ο Απόλλωνας ξέρει πολύ καλά ότι ο σημερινός αγώνας με το ΑΠΟΕΛ αρχίζει απο το μηδέν και είναι ένα νέο ντέρμπι που δεν θα έχει καμιά σχέση με αυτό της περασμένης βδομάδας.Δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει πίστη στη νίκη.Αντίθετα ο Αυγουστή και οι παίκτες του με καλή ψυχολογία και με αυτοπεποίθηση θα κυνηγήσουν τη νίκη που θα τους εδραιώσει στην κορυφή.Το βέβαιο είναι ότι θα υπάρξουν αλλαγές στην 11αδα και στην τακτική.
Η μεγάλη απουσία ακούει στο όνομα Εστεμπάν Σακέτι ο οποίος είναι τιμωρημένος, με τον Άλαν να επιστρέφει στην 11αδα και τον Άλεφ να γίνεται ο αντι-Σακέτι. Αν παίξει και ο Ντα Σίλβα τότε οι «γαλάζιοι» θα πάνε με Βραζιλιάνικη τριπλέτα στο κέντρο.
Ανέβασε ρυθμούς στις τελευταίες προνοήσεις, κάλυψε το χαμένο έδαφος και… φωνάζει ότι είναι πανέτοιμος ο Άλεξ Ντα Σίλβα . Μάλιστα το σκέφτεται σοβαρά να του δώσει φανέλα βασικού ο Σωφρόνης Αυγουστή και αυτό είναι και το επικρατέστερο σενάριο. Αν γίνει αυτό, τότε αυτός που θα… την πληρώσει από την 11αδα του ΓΣΠ θα είναι ο Εμίλιο Ζελάγια. Αν ο Αργεντινός καθίσει στον πάγκο τότε ο Άλεξ θα είναι ο επιτελικός μέσος, ο Παπουλής θα πάει αριστερά και ο Μαγκλίτσα στην κορυφή της επίθεσης. Ουσιαστικά η θέση ανάμεσα σε Ντα Σίλβα και Ζελάγια είναι η μόνη που… παίζεται.
Κατάμεστη αναμένεται η κερκίδα του Απόλλωνα για να παίξουν και οι οπαδοί του το δικό τους ρόλο στην προσπάθεια της ομάδας.