3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024

Πάθος για το κύπελλο από προπονητές και αρχηγούς

By on 14 Μαΐου, 2018 0 316 Views

Κοινό σημείο των δηλώσεων των προπονητών και των αρχηγών της ΑΕΚ και του Απόλλωνα όπως έγιναν στη σημερινή Συνέντευξη Τύπου, ήταν η μεγάλη θέληση, το πάθος και την αισιοδοξία για κατάκτηση του Κυπέλλου.

Αναλυτικά οι δηλώσεις τους:

Σοφρώνης Αυγουστή (προπονητής Απόλλωνα): “Θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο για πολλούς λόγους. Είναι ένας πολύ σημαντικός τελικός για εμάς και θέλουμε να τα καταφέρουμε. Είναι το λιγότερο που μπορούμε να πετύχουμε μετά από την χρονιά που κάναμε για να κλείσουμε ιδανικά τη σεζόν. Καλούμε τον κόσμο να έρθει να μας στηρίξει μέσα στα σωστά πλαίσια”.

Ιμανόλ Ιντιάκεθ (προπονητής ΑΕΚ): “Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να κατακτήσουμε το Κύπελλο αφού έχει πολλά χρόνια που περιμένουμε για αυτή την στιγμή. Αγωνίζονται οι δύο ομάδες που παίζουν το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Κύπρο και περιμένω να γίνει ένας ωραίος τελικός. Ξέρουμε πολύ καλά την ποιότητα του αντιπάλου μας και ξέρουμε πως θα γίνει ένας ανταγωνιστικός αγώνας. Έχουμε και εμείς ποιότητα ως ομάδα και θέλουμε να κατακτήσουμε το Κύπελλο. Καλώ τον κόσμο πυ δεν έχει πάρει ακόμη εισιτήριο, να το πράξει και να μας στηρίξει. Ο τελικός αυτός είναι και μια ευκαιρία να δείξουμε πόσο προέδρευσε το Κυπριακό Ποδόσφαιρο”

Φώτης Παπουλής (αρχηγός Απόλλωνα): “Μιλώντας εκ μέρους όλων των ποδοσφαιριστών, είμαστε πολύ περήφανοι που εκπροσωπούμε τον Απόλλωνα σε ένα ακόμη τελικό. Χάθηκε το Πρωτάθλημα πριν λίγες μέρες και εμείς το μόνο που μπορούμεν να κάνουμε είναι να κατακτήσουμε το κύπελλο για την διοίκηση που ήταν συνεπής απέναντι μας αλλά και για τον κόσμο. Παίξαμε το καλύτερο ποδόσφαιρο την φετινή χρονιά και θέλουμε να φέρουμε το τρόπαιο εκεί που του αξίζει για 1954 λόγους, όπως είναι και το σλόγκαν μας.”

Νταβίντ Καταλά (αρχηγός ΑΕΚ): “Μας δίνεται η ευκαιρία για να κατακτήσουμε ένα κύπελλο μετά από πολλά χρόνια δουλειάς και θέλουμε να το πετύχουμε. Είμαστε περήφανοι που εκπροσωπούμε την ΑΕΚ και θέλουμε την βοήθεια του κόσμου μας για να το πάρουμε. Όλος ο κόσμος της Λάρνακας πρέπει να είναι δίπλα μας για να τα καταφέρουμε”.