4 Μαΐου, 2024
  • 4 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Καλύτερα απότι περίμενε το ΑΠΟΕΛ.Με 10 στα τελευταία 17 λεπτά (2-2 στο Ισραήλ)

Καλύτερα απότι περίμενε το ΑΠΟΕΛ.Με 10 στα τελευταία 17 λεπτά (2-2 στο Ισραήλ)

By on 9 Αυγούστου, 2018 0 4694 Views

Πήγαινε στο Ισραήλ με στόχο να μη δεχθελι γκολ αλλά πέτυχε δυο ξαφνιάζοντας τους γηπεδούχους στο πρώτο ημίωρο και τελικά δλεχθηκε δυο για να λήξει ισόπαλο 2-2 το πρώτο παιχνίδι μεταξύ της Χάποελ Μπερ Σεβά και του ΑΠΟΕΛ για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Γιουρόπα Λιγκ. Οι πρωταθλητές πήραν προβάδισμα δύο τερμάτων, όμως στη συνέχεια δέχτηκαν την ισοφάριση, με το τελικό αποτέλεσμα να δίνει στους πρωταθλητές μας, μικρό προβάδισμα πρόκρισης.Πήγε πάντως καλύτερα σπότι περίμενε αφού τα δυο γκολ εκτός έδρας του δίνουν πρ8βάδισμα και ψυχολογία.

Ο Νούνο Μοράις άνοιξε το σκορ στο 13΄ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι. Την παράβαση κέρδισε ο Τάμαρι. Στο 28΄ ο Ντελατόρε σκόραρε ένα τρομερό γκολ, με ψαλιδάκι, δίνοντας προβάδισμα δύο τερμάτων.

Οι Ισραηλινοί μπήκαν ξανά στο παιχνίδι στο 42΄ με το γκολ του Ογκού σε μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα του ΑΠΟΕΛ. Το τελικό αποτέλεσμα διαμορφώθηκε στο 70΄ με τον Νουακένε.

Το ΑΠΟΕΛ ολοκλήρωσε τον αγώνα με δέκα ποδοσφαιριστές λόγω αποβολής του Ντελατόρε για αγκονιά σε αντθπαλο στο 78΄ με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

ΑΠΟΕΛ: Βάτερμαν, Νσούε (90΄+2 Μιλάνοφ), Βούρος, Καρλάο, Καζού, Μοράις, Σόουζα, Σάλαϊ, Τάμαρι (72΄ Ιωάννου), Ντε Βινσέντι (60΄ Γκέντσογλου), Ντελατόρε

Στον πάγκο: Ρομό, Εφραίμ, Ζαχίντ, Ταβάρες

Εκτός 18άδας: Μιχαήλ, Αρτυματάς, Αλεξάνδρου, Μερκής

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλεξέι Έσκοφ (Ρωσία)

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: Νουακένε, Ο. Μπιτόν, Εϊνμπίντερ, Τζέτεκ / Ντε Βινσέντι, Καζού, Βούρος, Βάτερμαν

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: Ντελατόρε (2η κίτρινη)

ΓΗΠΕΔΟ: Toto-Terner

ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ: 9.333