7 Μαΐου, 2024
  • 7 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Νύχτα μαγική για τον Απόλλωνα.Μόνο 4-0 αντί 6 και βάλε

Νύχτα μαγική για τον Απόλλωνα.Μόνο 4-0 αντί 6 και βάλε

By on 9 Αυγούστου, 2018 0 5816 Views

Ο Απόλλωνας βρίσκεται και με τα δύο πόδια στην επόμενη φάση αφού επικράτησε με 4-0 της Ντιναμό Μπρεστ στο ΓΣΠ και δύσκολα ανατρέπεται. Αν και… χαράμισε ένα ημίχρονο στο β’ μέρος ήταν καταιγιστικός! Δύο γκολ ο Ζελάγια, ένα ο Μάρκοβιτς και ένα αυτογκόλ.

Η ομάδα του Σωφρόνη Αυγουστή μπήκε δυνατά στο παιχνίδι όπως ήταν αναμενόμενο και έψαξε το γκολ. Είχε τον πλήρη έλεγχο στο πρώτο μέρος και με βάση την εικόνα των δύο ομάδων οι «γαλάζιοι» έπρεπε να είχαν πετύχει τουλάχιστον ένα γκολ. Δύο φορές με τον Περέιρα και μια με τον Σαρδινέρο απείλησε ο Απόλλωνας. Ευκαιρίες κλασσικές, οι οποίες μπορούσαν να μετατραπούν σε γκολ.

Όσα δεν έκανα σε… ένα ημίχρονο οι Σαρδινέρο και Περέιρα το έκανε με το… καλημέρα του β’ μέρος ο Ζελάγια, αφού στο 46’ ο Παπουλής του έδωσε πάσα… πάρε βάλε και σε κενή εστία άνοιξε το σκορ. Ο Ζελάγια διπλασίασε τα τέρματα του και της ομάδας του στο 58’ με κεφαλιά, ενώ 7 λεπτά πριν στο 51’ ο Περέιρα σημάδεψε το δοκάρι. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε, όμως ο Μάρκοβιτς δεν είχε πει την τελευταία λέξη! Ο Σέρβος στο 88’ με μια εξαιρετική εκτέλεση φάουλ, έστειλε την μπάλα στο παραθυράκι του Γκατόρ. Το… κοντέρ δεν σταμάτησε εκεί, αφού στις καθυστερήσεις η ομάδα από την Λεμεσό… καθάρισε την πρόκριση με αυτογκόλ του Νογιόκ, ο οποίος… έγραψε το τελικό 4-0.

Απόλλωνας (Αυγουστή): Βάλε, Πέδρο, Γιούστε, Ρομπέρζ, Βασιλείου, Σακέτι (76′ Μπρου), Κυριάκου, Περέιρα, Σαρδινέρο (82′ Μάρκοβιτς), Παπουλής, Ζελάγια (73′ Μαγκλίτσα)

Στον πάγκο: Κίσσας, Μάρκοβιτς, Στυλιανού, Σκέμπρι, Πίττας

Ντιναμό Μπρεστ (Γιάνιγκεν): Γκάτορ, Κίκι, Νόγιοκ, Φαμεγιέ (83′ Κρίβετς), Βερετίλο, Ζαλέσκι, Νέκχατσικ, Φιλίποβιτς (59′ Σαβίτσκι), Γιουζέπτσουκ, Φερέιρα, Τσίντι (46′ Κχομπλένκο)

Στον πάγκο: Ντενισένκο, Παβλιτσένκο, Μπαμπαβού, Μέντβεντ