2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024

Α.ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ:Η Ομόνοια λειτουργεί σε υγιείς βάσεις.

By on 22 Αυγούστου, 2018 0 1507 Views

Για όλα τα θέματα που αφορούν την Ομόνοια, μίλησε στον Super Sport FM 104.0, ο εκπρόσωπος τύπου, Ανδρέας Δημητρίου.

Για την κάρτα φιλάθλου…

«Αποτελεί νομοθεσία που όλοι υποχρεούνται να εφαρμόσουν. Τα αποτελέσματα θα τα αξιοποιήσουμε στην πορεία. Προσπαθούμε να ενημερώσουμε τον κόσμο ούτως ώστε να αποφύγουμε παρεξηγήσεις και εντάσεις, είτε να μην μπορέσει κάποιος φίλαθλος να παρακολουθήσει το παιχνίδι».

Αν γνωρίζουν τον αριθμό των φίλων της Ομόνοιας που έκαναν κάρτα φιλάθλου…

«Είναι αδύνατο να το γνωρίζουμε αυτό. Ο κάθε φίλαθλος καταχωρεί τα στοιχεία. Κάρτες φιλάθλου θα μπορούν να εκδίδονται στα εκδοτήρια της ομάδας και στη Λευκωσία. Υπάρχει συνεργασία του ΚΟΑ σε όλες τις πόλεις. Και στο γήπεδο θα υπάρχουν συνεργεία».

Για το γεγονός ότι σχολιάστηκε αρνητικά η φωτογραφία στην οποία ο πρόεδρος και μέλη του δ.σ. φωτογραφήθηκαν με την κάρτα φιλάθλου…

«Σεβόμαστε και λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη τις απόψεις μέσα σε σωστό πλαίσιο. Δεν ήταν μια κίνηση προώθησης της κάρτας φιλάθλου. Η πρόθεση ήταν να τονιστεί, ότι πλέον είναι απαραίτητο να κάνουμε κάρτα φιλάθλου για να είμαστε πλάι στην Ομόνοια. Η λογική ήταν ότι θέλουμε να παραμείνει ο κόσμος κοντά στην Ομόνοια, άρα θα πρέπει να κάνει την κάρτα. Θα έπρεπε να δείξουμε πως ανεξάρτητα με το πώς νιώθουμε πως κανένας και τίποτε δεν μπορεί να μας κρατήσει μακριά από την Ομόνοια. Αυτή ήταν η λογική».

Για το ότι μπήκαμε σε αντίστροφη μέτρηση για την έναρξη του πρωταθλήματος…

«Μετά από μια δύσκολη περίοδο τριών μηνών, ήρθε η στιγμή που περιμέναμε. Θέλουμε στην πρεμιέρα να παρουσιάσουμε μια καλή αγωνιστική εικόνα και να χαρίσουμε ένα όμορφο ποδοσφαιρικό βράδυ. Οι πρεμιέρες χρειάζονται προσοχή. Σεβόμαστε την Αλκή, όμως πρέπει να παρουσιαστούμε έτοιμοι και να πάρουμε τους τρεις βαθμούς».

Για τα μεταγραφικά…

«Έχει ολοκληρωθεί οι μεταγραφές μετά την τελευταία προσθήκη του Γκόμες. Σειρά παίρνει να δέσει η ομάδα, μια διαδικασία που γίνεται κάθε καλοκαίρι. Τον περασμένο Ιούνιο υπήρχε αναγκαιότητα για πλήρη αναδόμηση του ποδοσφαιρικού τμήματος, άμεση βελτίωση εγκαταστάσεων και υποδομών. Χρειαζόταν οργάνωση και στην εσωτερική λειτουργία. Ολοκληρώθηκαν πολλές ενέργειες, ενώ είχαμε και σύναψη συνεργασιών. Με αυτά τα δεδομένα και το πώς ήταν η Ομόνοια, δεν θα μπορούσε να καθοριστεί διαφορετικός αγωνιστικός στόχος πέραν από τη δημιουργία ανταγωνιστικής ομάδας που θα καταγράψει καλύτερη πορεία από την περσινή. Ο άλλος στόχος είναι η δημιουργία βασικού κορμού ώστε να υπάρχουν λίγες προσθήκες κάθε καλοκαίρι. Η Ομόνοια λειτουργεί σε υγιείς βάσεις. Ο χρόνος δουλεύει υπέρ της. Υπάρχει πρόθεση και δυνατότητα για να γίνεται συνεχής ενίσχυση και βελτίωση. Δεν ξεχνάμε ποιους έχουμε να ανταγωνιστούμε. Είμαστε στην αρχή του φιλόδοξου πλάνου. Υπάρχει το όραμα, η διάθεση».

Για τις πληρωμές Αυγούστου που θα γίνουν από τις 24 του μήνα…

«Υπάρχει οικονομική σταθερότητα που επιτρέπει σε όλους όσους εργάζονται στην Ομόνοια να σκέφτονται μόνο τη δουλειά τους και να μην υπάρχει οποιαδήποτε δικαιολογία».

Για τα αγωνιστικά δεδομένα…

«Ο Λοέ έχει πιθανότητες να είναι στην αποστολή. Είναι αμφίβολη η συμμετοχή του. Ο Αλμπίν, το πιθανότερο σενάριο, είναι να επανέλθει μετά το παιχνίδι του Σαββάτου. Ο Μότα ακολουθεί πρόγραμμα αποκατάστασης. Ο Κατελάρης χρειάζεται χρόνο».