2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Η επανάσταση των αρχηγών των Ισπανικών ομάδων ,κόντρα στην Ομοσπονδία

Η επανάσταση των αρχηγών των Ισπανικών ομάδων ,κόντρα στην Ομοσπονδία

By on 22 Αυγούστου, 2018 0 618 Views

Οι αρχηγοί των ομάδων της La Liga ετοιμάζουν επίσημη διαμαρτυρία στην Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία για το πρόγραμμα των αγώνων καθώς και για την απόφαση που πάρθηκε να δίνεται ένα ματς τη χρονιά στις ΗΠΑ.

Οι παίκτες της La Liga, μέσω των αρχηγών των ομάδων τους, ετοιμάζονται να ενώσουν τη φωνή τους εναντίον της Ομοσπονδίας και των αποφάσεων που έχουν παρθεί σχετικά με το ισπανικό πρωτάθλημα τελευταία.

Το πρόγραμμα των αγωνιστικών από Παρασκευή ως Δευτέρα έχει διαμορφωθεί με τέτοιο τρόπο ώστε να εξυπηρετείται και το κοινό στην Αμερική. Αυτό σημαίνει πως μερικά παιχνίδια τελειώνουν πολύ αργά, όπως έγινε στο Σαντιάγο Μπερναμπέου και στο ματς της Ρεάλ Μαδρίτης με τη Χετάφε, το οποίο ολοκληρώθηκε μετά τα μεσάνυχτα!

Οι αρχηγοί των ισπανικών ομάδων της Primera Division ετοιμάζονται να στείλουν επίσημη διαμαρτυρία ανοίγοντας «μέτωπο» με την Ομοσπονδία, έχοντας την υποστήριξη, όπως φαίνεται, του μεγαλύτερου μέρους των παικτών.

Φυσικά, η διαμαρτυρία των αρχηγών των ισπανικών ομάδων θα είναι και για την απόφαση που πάρθηκε ώστε να διεξάγεται ένα ματς της Preimera Dvision κάθε χρόνο και για τα επόμενα 15 έτη στις ΗΠΑ.