1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024

ΙΡΑΟΛΑ:Έτοιμη η ΑΕΚ για το πρώτο βήμα

By on 22 Αυγούστου, 2018 0 536 Views

Αναλυτικά τα όσα λέχθηκαν στη διάσκεψη Τύπου της ΑΕΚ απο τον προπονητή της κ.Ιραόλσ:

Αναφέρθηκε αρχικά στην Τρέντσιν για την οποία είπε:

«Έχουμε μελετήσει την ομάδα. Είναι μια γενναία ομάδα, έχουν νεαρούς παίκτες. Τους σεβόμαστε πάρα πολύ. Έχουν ένα πλεονέκτημα ότι παίζουν εντός και έχουν γήπεδο με συνθετικό χλοοτάπητα αλλά είμαστε έτοιμοι για το αυριανό παιχνίδι».

Όσο για το γήπεδο «Pod Dubnom», το οποία διαθέτει πλαστικό τερέν και το πόσο θα δυσκολέψει την ΑΕΚ, είπε:

«Είναι ένα πλεονέκτημα γι΄ αυτούς όμως δεν αποτελεί δικαιολογία για μας. Έχουμε παίξει σε συνθετικό χλοοτάπητα με την Ντάνταλκ και είχαμε καλή απόδοση. Νομίζω ότι μπορούμε να παίξουμε καλά σ΄ αυτό το γήπεδο».

Κληθείς να τοποθετηθεί για τον Τρισκόφσκι που διανύει περίοδο φόρμας, είπε:

«Ο Τρισκόφσκι παίζει πολύ καλά τελευταία, σκοράρει πολλά γκολ. Όμως και με την Τρέντσιν συμβαίνει το ίδιο με τον Μάνσε, ο οποίος σκοράρει αρκετά. Και οι δύο ομάδες έχουν ποιοτικούς παίκτες. Παίζουμε παρόμοια και οι δύο ομάδες».

Ρωτήθηκε για το γεγονός ότι δεν θα είναι στον πάγκο της ομάδας λόγω της αποβολής του στον προηγούμενο αγώνα:

«Δεν θα είναι κλειδί στο ματς ότι δεν θα είμαι στον πάγκο. Δεν νομίζω να επηρεάσει. Ο στόχος είναι να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα. Αν κερδίσουμε, ακόμα καλύτερα. Περιμένω δύο ανοικτά παιχνίδι και ελπίζω σ΄ ένα καλό αποτέλεσμα αύριο».

Για το τι πρέπει να κάνει η ομάδα του:

«Πρέπει να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι για να πάρουμε αποτέλεσμα. Και οι δύο ομάδες ερχόμαστε από θετικά αποτελέσματα, είναι δύσκολο να προβλέψεις την έκβαση των αγώνων. Περιμένω ότι θα δεχτούμε πίεση από την Τρέντσιν».

Τους ποδοσφαιριστές εκπροσώπησε ο Έκτορ Χέφελ, ο οποίος είπε:

«Και η πρώην ομάδα μου έπαιζε σε συνθετικό χλοοτάπητα. Δεν είναι παράξενο για μένα. Παίξαμε και φέτος σε τέτοιο γήπεδο με τη Ντάνταλκ. Δεν αποτελεί πρόβλημα και δικαιολογία, έχουμε παίξει ξανά σε αυτές τις συνθήκες. Το κίνητρο μας είναι να έχουμε καλό αποτέλεσμα. Ο στόχος μας είναι να μπούμε στους ομίλους. Όλοι έχουν ένα έξτρα κίνητρο σε τέτοια παιχνίδια».