1 Μαΐου, 2024
  • 1 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ:Έχουμε διαφορετικά παιγνίδια τώρα με την Αστάνα

ΜΠΑΛΤΑΖΑΡ:Έχουμε διαφορετικά παιγνίδια τώρα με την Αστάνα

By on 22 Αυγούστου, 2018 0 1360 Views

Για τη διαφορά της Αστάνα από το ΑΠΟΕΛ μίλησε ο Μπαλταζάρ στην διάσκεψη τύπου:
«Είναι εντελώς διαφορετικές ομάδες. Είναι δυο πρωταθλήτριες ομάδες, η κάθε μια στη χώρα της. Και οι δυο θέλουμε την πρόκριση. Θα είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι».

Για τις προηγούμενες φορές που αναμετρήθηκανα οι δυο ομάδες και τα στατιστικά:
«Δε βλέπω το λόγο να συγκρίνουμε τις προηγούμενες αναμετρήσεις. Βλέπουμε τα παιχνίδια που έχουμε μπροστά μας. Θα αντιμετωπίσουμε μια πολύ δυνατή και μια πολύ έμπειρη ομάδα. Οι στατιστικές είναι στατιστικές. Αύριο είναι μια διαφορετική στιγμή, μια διαφορετική φιλοσοφία. Δεν μένουμε στις στατιστίκές. Σεβόμαστε την Αστάνα και αύριο θα παίξουμε για να κερδίσουμε».

Για το πως αντιμετωπίζει ο ίδιος αυτές τις αναμετρήσεις:
«Οι μεγάλες ομάδες επειδή έχουν στόχους, οι προπονητές τους ζουν κάτω από πίεση. Είδαμε και τα παιχνίδια της Αστάνα στις προηγούμενες φάσεις που αγωνίστηκε. Έχω τα ίδια κίνητρα από την πρώτη μέρα που έχω αναλάβει. Θέλουμε αύριο να κάνουμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και να πάρουμε προβάδισμα πρόκρισης».

Για τον Ρέζα:
«Είναι ένας έμπειρος ποδοσφαιριστής. Έχει την ποιότητας. Μπορεί να μας βοηθήσεις και είναι έτοιμος, όμως αύριο θα δούμε αν θα επιλεγεί για να μας βοηθήσεις».

Για το αν ξεχώρισε κάποιους παίκτες από την Αστάνα:
«Είναι πολύ καλοί σαν σύνολο. Ξεχωρίζουν 3-4 παίκτες και κάποιοι Βραζιλιάνοι που υπάρχουν στο ρόστερ. Της αρέσει να έχει κατοχή, είναι δυνατοί πίσω και αυτό είναι που έχω ξεχωρίσει στην Αστάνα».

Για τον Εφραίμ:
«Είχε δύσκολη σεζόν πέρσι. Φέτος είναι έτοιμος και αύριο θα δούμε αν μπορεί να αγωνιστεί για να μας βοηθήσει».

Για την Αστάνα:
«Είναι μια πολύ καλή ομάδα όπως έχω πει. Γνωρίζει πότε πρέπει να επιτίθεται και να αμύνεται. Όποιος κάνει τα λιγότερα λάθη και στις δυο αναμετρήσεις θα περάσει στην επόμενη φάση».