5 Μαΐου, 2024
  • 5 Μαΐου, 2024

ΦΑΝΟΥΡΙΟΣ:Ζητάμε εξαιρεση μόνο για την Πέμπτη

By on 27 Αυγούστου, 2018 0 4086 Views

Για όλα όσα αφορούν τον Απόλλωνα μίλησε στον Super Sport fm 104.0 ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Φανούριος Κωνσταντίνου.

Για το αίτημα του Απόλλωνα να μην ισχύσει το μέτρο της κάρτας φιλάθλου στον επαναληπτικό με την Βασιλεία…

«Είναι ένα εξαιρετικά σημαντικό ζήτημα, είναι το θέμα των ημερών και δεν αφήνει ανεπηρέαστη καμιά ομάδα. Πρόκειται Για νόμο που πέρασε μέσα από τους κυβερνητικούς μηχανισμούς και οφείλουμε να τους σεβόμαστε αλλά ταυτόχρονα θα πρέπει και ο Απόλλωνας να αντιμετωπιστεί πολύ διαφορετικά τουλάχιστον για το παιχνίδι της Πέμπτης με την Βασιλεία. Είναι η ολιγωρία και η κωλυσιεργία αρκετών χρόνων για να προσφυγοποιείται το 2018 ο Απόλλωνας στην Ευρώπη και να ταλαιπωρείται και ο κόσμος ξοδεύοντας χρόνο και χρήμα για να πάει στην Λευκωσία. Θεωρούμε ότι θα έπρεπε τουλάχιστον στον αγώνα της Πέμπτης να βοηθηθεί ο Απόλλωνας. Αυτή την βοήθεια δεν την λαμβάνουμε και μας λυπεί αυτό το γεγονός. Ο Απόλλωνας δεν εκπροσωπεί μόνο τον εαυτό του αλλά ολόκληρο το Κυπριακό ποδόσφαιρο. Δεν θέλουμε να γίνονται εξαιρέσεις για τον Απόλλωνα αλλά δεν είναι τυχαίο παιχνίδι. Πρέπει να σεβαστούν και τον κόσμο του Απόλλωνα».

Σας είπαν κάτι, πήρατε κάποιες διαβεβαιώσεις ότι μπορεί να αλλάξει κάτι;

«Όχι προσπαθούμε να δούμε πως θα διευθετηθεί αλλά θεωρούμε ότι είναι δύσκολο. είναι κατάφορη αδικία κατά του Απόλλωνα».

Πόσο κόσμο περιμένετε;

«Θα είναι πολύ λίγοι στο ΓΣΠ. Στα πλέι οφ παίρναμε 7-8 χιλιάδες και φέτος θα είναι διαιρεμένος ο αριθμός κατά 80%. Αυτό προσπαθούμε να αποφύγουμε. Επαναλαμβάνω ότι δεν εκπροσωπείται ο Απόλλωνας αλλά το Κυπριακό ποδόσφαιρο».

**«Δεν το κάνουμε για να αγοράσουμε τον μπελά, το κάνουμε γιατί χρειαζόμαστε τον κόσμο. Η ήττα στην Ελβετία ήρθε και από την πίεση του κόσμου της Βασιλείας».

Για το παιχνίδι με την Βασιλεία…

«Δύσκολο παιχνίδι, φαβορί είναι οι Ελβετοί και βάση αποτελέσματος του πρώτου αγώνα. Ταξιδεύοντας στην Ελβετία θέλαμε να αυξήσουμε τις πιθανότητες μας, υο πετύχαμε και αν ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι θα μπορούσαμε να αποφεύγαμε την ήττα. Παίζουμε στην Κύπρο, είμαστε ήρεμοι με αυτοπεποίθηση, προετοιμαζόμαστε καλά χωρίς υποσχέσεις. Θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το παιχνίδι της ζωής μας για να πάρουμε την πρόκριση».

Για τα μεταγραφικά…

«Δεν υπάρχει άλλη μεταγραφή στον ορίζοντα