21 Μαΐου, 2024
  • 21 Μαΐου, 2024

O Μανωλάς έσωσε την Ρόμα κόντρα στην Αταλάντα

By on 27 Αυγούστου, 2018 0 613 Views

Tι κι αν η Αταλάντα έκανε σαρωτικό rotation και κατέβασε σχεδόν την δεύτερη ενδεκάδα της στο Ολίμπικο; Η τρομερή ομάδα του Μπέργκαμο παραλίγο να κάνει την τεράστια έκπληξη στο σπίτι της Ρόμα, που στο τέλος θα πρέπει να αισθάνεται και ικανοποιημένη που πήρε τον βαθμό (3-3) σε ένα καταπληκτικό παιχνίδι.

Το ματς ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς αφού στο 2ο λεπτό ο Παστόρε με φανταστικό τακουνάκι πέτυχε το πρώτο του γκολ με τους «τζιαλορόσι», σε μία στιγμή έμπνευσης του Αργεντινού.

Ωστόσο, η Ρόμα πελαγοδρομούσε για ένα ολόκληρο ημίχρονο. Ο Ντούβαν Σαπάτα ήταν ασταμάτητος μπροστά, φτιάχνοντας έτοιμα για όλους τους συμπαίκτες του.

Από βολίδα του Κολομβιανού στο δοκάρι, ο Καστάνιε έκανε από κοντά το 1-1 (19’), ενώ από εκπληκτική του ασίστ τρία λεπτά αργότερα ο Ριγκόνι «εκτέλεσε» τον Όλσεν για το 1-2.

Η Ρόμα έδειχνε να πελαγοδρομεί στο γήπεδο και κάθε κατεβασιά της Αταλάντα μύριζε γκολ. Ο Αργεντινός Ριγκόνι (ούτε ένα γκολ πέρσι στην Ζενίτ) συνδύασε το ντεμπούτο του στην Serie A με δεύτερο προσωπικό γκολ (38’, 1-3), απέναντι στους Ρωμαίους που ήταν κομμένοι στα δύο.

Στην ανάπαυλα ο Ντι Φραντσέσκο έριξε μέσα Ν’ Ζονζί και Κλάιφερτ, αργότερα και τον Πάτρικ Σικ και η Ρόμα μεταμορφώθηκε. Ο Φλορέντσι μείωσε σε 2-3 (60’), ενώ ο Κώστας Μανωλάς με κοντινή προβολή οκτώ λεπτά πριν το τέλος έκανε το τελικό 3-3, σε ένα ματς που στα τελευταία λεπτά πήρε τρελό ρυθμό με αλλεπάλληλες εκατέρωθεν φάσεις, σε μία ποδοσφαιρική πανδαισία.