30 Απριλίου, 2024
  • 30 Απριλίου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Ο Γκέτερσον βλέπει ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ (Μάλλον αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στο ΑΠΟΕΛ)

Ο Γκέτερσον βλέπει ΑΠΟΕΛ-ΑΕΚ (Μάλλον αναλαμβάνει τεχνικός διευθυντής στο ΑΠΟΕΛ)

By on 29 Σεπτεμβρίου, 2018 0 3768 Views

Ο Άρναρ Γκρέταρσον συγκεντρώνει πολύ καλές πιθανότητες για να αναλάβει το πόστο του τεχνικού διευθυντή του ΑΠΟΕΛ. Είναι Ισλανδός με θητεία σαν ποδοσφαιριστής και τεχνικός διευθυντής στην ΑΕΚ Αθηνών, βρίσκεται στην Κύπρο μαζί με τους διοικούντες στο «Αντώνης Παπαδόπουλος» και παρακολουθεί τον αγώνα του Σούπερ Καπ με την ΑΕΚ και να πάρει μια πρώτη γεύση για την ομάδα. Δεν θέλησαν οι διοικούντες το ΑΠΟΕΛ να πουν κάτι περισσότερο από το «Αντώνης Παπαδόπουλος», όμως η κάθοδος του Γκρέταρσον στην Κύπρο δείχνει την διάθεση που υπάρχει και από τις δύο πλευρές για συνεργασία και μέσα από τις τελικές επαφές που θα γίνουν τις επόμενες μέρες θα καταβληθεί προσπάθεια για να καταλήξουν σε συμφωνία.

Ο Γκρέταρσον είναι 46 χρονών (20/2/1972), έπαιξε ποδόσφαιρο στην ΑΕΚ Αθηνών από το 1997 μέχρι το 2000, ενώ κατείχε το πόστο του τεχνικού διευθυντή της ομάδας την διετία 2010-2012. Πέρασε επίσης από το πόστο του τεχνικού διευθυντή της βελγικής Μπριζ την επόμενη χρονιά.

Όπως φαίνεται είναι πολύ πιθανόν να κλείσει πρώτα το θέμα του τεχνικού διευθυντή και μετά αυτό του προπονητή, κυρίως αν το ΑΠΟΕΛ καταλήξει σε συμφωνία με τον Γκρέταρσον, ο οποίος εκ’ πρώτης έτυχε θετικής αξιολόγησης και γι’ αυτό διευθετήθηκε η κάθοδος του στην Κύπρο.