17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • K.ΛΑΊΦΗΣ: Όλοι θέλουμε να παίζουμε στην Εθνική.Είμαστε μια οικογένεια

K.ΛΑΊΦΗΣ: Όλοι θέλουμε να παίζουμε στην Εθνική.Είμαστε μια οικογένεια

By on 10 Οκτωβρίου, 2018 0 788 Views

Ο Κωνσταντίνος Λαΐφης, μίλησε στην εκπομπή «Δώδεκα στα Σπορ» στον Super Sport FM 104.0 και τους Στέλλα Σωκράτους και Ανδρέα Βεντούρη για τα παιχνίδια της Εθνικής κόντρα σε Βουλγαρία και Σλοβενία.

«Είναι τα σημαντικότερα παιχνίδια γιατί θα φανεί τι μπορούμε να κάνουμε στο τέλος. Αν πάρουμε βαθμούς από αυτά τα παιχνίδια θα μπορούμε να κάνουμε κάτι καλό μιας και ακολουθούν δύο εντός έδρας παιχνίδια».

Για το στόχο που έβαλαν…

«Δεν βάλαμε ξεκάθαρο στόχο. Είπαμε ότι θα κάνουμε το καλύτερο σε κάθε παιχνίδι και στο τέλος θα δείξει. Και η δεύτερη θέση είναι καλή αφού υπό προϋποθέσεις μπορεί να φέρει την πρόκριση».

Για το καλό κλίμα που υπάρχει στην Εθνική…

«Δεν είναι σχήμα λόγου. Όλοι θέλουμε να παίζουμε στην Εθνική. Είμαστε όλοι μαζί, δεν υπάρχουν κλίκες. Είμαστε μια οικογένεια».

Για τη σημασία που έχει για τους διεθνείς που αγωνίζονται στο εξωτερικό η επιστροφή στην Κύπρο…

«Είναι ευκαιρία να δω και τους δικούς μου. Το να αγωνίζεσαι για την Εθνική είναι το καλύτερο».

Αν θεωρεί πως σωστά μπαίνουν οι ψηλοί στόχοι στην Εθνική…

«Δεν βάλαμε κάποιο μεγάλο στόχο. Απλά είπαμε να βλέπουμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και στα επόμενα χρόνια να πετύχουμε κάτι. Αυτό θα είναι μια καλή αρχή. Σίγουρα θα έρχονται αρνητικά αποτελέσματα. Ο κόσμος πρέπει να σταθεί δίπλα μας και να μας στηρίξει. Θέλει όμως, δουλειά».

Για τους προσωπικούς του στόχους…

«Θέλω ένα τίτλο με τη Σταντάρ και θέλω να γίνομαι καλύτερος. Θέλω να κάνω το επόμενο βήμα. Ελπίζω να πάνε όλα καλά και με το καλό να έρθει κάτι».

Για το γεγονός ότι έκανε συμβόλαιο 4 χρόνων…

«Με βλέπουν με διαφορετικό τρόπο. Είναι ο τρίτος χρόνος στην ομάδα και πήρα αρκετά από αυτό το πρωτάθλημα. Είμαι έτοιμος να κάνω το επόμενο βήμα. Θέλω να πάω σε ένα καλύτερο πρωτάθλημα. Μου αρέσει το ισπανικό».

Αν είχε πρόταση…

«Όχι κάτι επίσημο, αλλά ακούγονται κάποια πράγματα».

Για τους νέους που ασχολούνται με το ποδόσφαιρο…

«Θέλει υπομονή και δουλειά. Να μην απογοητεύονται. Θα δοθούν πολλές ευκαιρίες. Αν πάει κάτι στραβά, να δουλεύουν για να αρπάξουν την ευκαιρία».

Για την πορεία της Σταντάρ…

«Μπορούμε να κερδίσουμε τον οποιοδήποτε και να χάσουμε από τον οποιοδήποτε. Ελπίζω να σταθεροποιηθούμε γιατί έχουμε πολλή ποιότητα στην ομάδα. Η ομάδα μπορεί να κάνει καλύτερη πορεία. Φέτος ξεκινήσαμε κάπως καλύτερα από πέρσι και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι».

Για το VAR που χρησιμοποιείται από πέρσι στο Βέλγιο…

«Έχει τα καλά του, έχει και τα κακά του. Ότι και να πούμε είναι το πιο δίκαιο».