3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Περπατητός στο γήπεδο ο Μουρίνιο .Γιατί δεν ακολούθησαν οι παίκτες?

Περπατητός στο γήπεδο ο Μουρίνιο .Γιατί δεν ακολούθησαν οι παίκτες?

By on 27 Οκτωβρίου, 2018 0 455 Views

Την Τρίτη (23/10) ο Ζοζέ Μουρίνιο αγανάκτησε με την κίνηση στους δρόμους του Μάντσεστερ και άφησε το πούλμαν της Γιουνάιτεντ καθώς επέλεξε να περπατήσει μέχρι το γήπεδο. Γιατί δεν τον ακολούθησαν οι ποδοσφαιριστές του;

Ο Ζοζέ Μουρίνιο φόρεσε φούτερ, έβαλε την κουκούλα και την… έκανε από το πούλμαν της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ αγανακτισμένος από την κίνηση στους δρόμους του Μάντσεστερ.

Ο Πορτογάλος περπάτησε μέχρι το γήπεδο, καθώς η υπόλοιπη ομάδα ήταν μπλοκαρισμένη για 45 λεπτά πριν από την αναμέτρηση με την Γιουβέντους για το Champions League.

Βέβαια, η ιδέα του “Special One” δεν ήταν να το προχωρήσει μόνος του αυτό το εγχείρημα, καθώς σύμφωνα με δημοσίευμα της “Daily Mail” έδωσε εντολή να τον ακολουθήσουν και οι ποδοσφαιριστές! Ωστόσο, ο “Μου” έπεσε σε… τοίχο μια και οι άνθρωποι της ασφάλειας της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ δεν επέτρεψαν το σχέδιο του να γίνει πράξη.

Ο πολύπειρος τεχνικός ενημερώθηκε ότι δεν φτάνουν οι υπάλληλοι για να είναι “ok” όλη η αποστολή στο δρόμο, και πως ασφάλεια εγγυημένη υπήρχε μόνο για εκείνον. Έτσι, λοιπόν, ο 55χρονος το… έκοψε μοναχός του με τα πόδια για το “Ολντ Τράφορντ” με παρέα τους σεκιούριτι αντί για τους παίκτες του.