3 Μαΐου, 2024
  • 3 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • Τόσο κοστίζει το πιο φθηνό εισιτήριο για το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ την Κυριακή

Τόσο κοστίζει το πιο φθηνό εισιτήριο για το Μπαρτσελόνα – Ρεάλ την Κυριακή

By on 27 Οκτωβρίου, 2018 0 509 Views

Το επίσημο σάιτ της Μπαρτσελόνα “σπρώχνει” τα τελευταία εισιτήρια για το κυριακάτικο “Clasico” και οι τιμές χτυπάνε… κόκκινο. Διαβάστε πόσο κοστίζει το πιο φθηνό “μαγικό χαρτάκι” του απόλυτου ντέρμπι στο ποδόσφαιρο.
ShareTweet
Ο Κριστιάνο Ρονάλντο έφυγε και ο Λιονέλ Μέσι τραυματίστηκε. Αμφότεροι οι δύο κορυφαίοι ποδοσφαιριστές του πλανήτη δεν θα βρεθούν αντίπαλοι στο κυριακάτικο (28/10, 17:15) ντέρμπι της Μπαρτσελόνα με την Ρεάλ Μαδρίτης στο “Καμπ Νου”.

Η ζωή, όμως, συνεχίζεται και το “Clasico” εκτός από το καλύτερο ποδοσφαιρικό παιχνίδι στον κόσμο είναι και… μπίζνες για τις δύο ομάδες, ανάλογα ποια έδρα το φιλοξενεί σχετικά με τα εισιτήρια.

Επειδή ο χρόνος μετράει αντίστροφα, γνωρίζετε πόσα χρήματα θα χρειαζόταν να πληρώσετε για να εξασφαλίσετε ένα εισιτήριο της τελευταίας στιγμής; Κάναμε μια βόλτα στο επίσημο σάιτ της Μπαρτσελόνα, λοιπόν, και σας ενημερώνουμε ότι το πιο φθηνό “μαγικό χαρτάκι” κοστολογείται στα 199 ευρώ, ενώ το πιο ακριβό για κάποιον πιο άνετο κοστίζει 499 ευρώ.

Και για τους πολύ λαρτζ ν’ αναφέρουμε πώς υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια αξίας 4040 ευρώ στην “player zone”, εκεί που απλώνεις το χέρι σου και πιάνεις τους σταρ των δύο ομάδων.