2 Μαΐου, 2024
  • 2 Μαΐου, 2024
  • Home
  • ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
  • ΜΟΥΡΙΝΙΟ:Στο ημίχρονο νόμιζα ότι είμαι ο πιο τυχερός προπονητής στην Premier League

ΜΟΥΡΙΝΙΟ:Στο ημίχρονο νόμιζα ότι είμαι ο πιο τυχερός προπονητής στην Premier League

By on 4 Νοεμβρίου, 2018 0 567 Views

Απαράδεκτη αμυντικά» χαρακτήρισε τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Ζοσέ Μουρίνιο, ο οποίος ένιωθε σαν τον πιο τυχερό προπονητή στην Premier League στο πρώτο ημίχρονο.

Μπορεί η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ να έφυγε με τη νίκη με 2-1 από την έδρα της Μπόρνμουθ, όμως ο Ζοσέ Μουρίνιο δεν μάσησε τα λόγια του μετά τη λήξη της αναμέτρησης: «αμυντικά είμαστε απαράδεκτοι. Απολύτως απαράδεκτοι. Και όταν λέω αμυντικά δεν εννοώ μόνο τους αμυντικούς. Εννοώ όλη την ομάδα».

Μάλιστα, συνέχισε στο ίδιο μήκος κύματος «στο ημίχρονο νόμιζα ότι είμαι ο πιο τυχερός προπονητής στην Premier League, επειδή το σκορ ήταν 1-1, ενώ θα έπρεπε να είναι 5-2 ή 6-2. Ήμαστε στ’ αλήθεια τυχεροί, επειδή ήμαστε πολύ κακοί. Δεν πιέσαμε, δεν κάναμε όσα δουλέψαμε όλη την εβδομάδα. Αισθάνομαι ότι όσοι παρακολούθησαν το παιχνίδι, δεν θα πιστεύουν πόσο σκληρά προπονηθήκαμε αυτήν τη εβδομάδα».

Πάντως, ο Πορτογάλος δεν έχει την ίδια άποψη και για το δεύτερο μέρος: «το πρώτο ημίχρονο ήταν μια καταστροφή. Το δεύτερο ήταν ακριβώς το αντίθετο. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Πιέσαμε πιο ψηλά, είχαμε πιο πολύ επιθετικότητα και ένταση. Αξίζαμε να έχουμε σκοράρει πριν το ενενηντάλεπτο».