17 Μαΐου, 2024
  • 17 Μαΐου, 2024

SuperLeague:Ο Άρης δοκιμάζει τον Ολυμπιακπό

By on 4 Νοεμβρίου, 2018 0 546 Views

Στη Θεσσαλονίκη ανηφόρισε ο Ολυμπιακός στην 9η αγωνιστική της SuperLeague, με τον μαχητικό Άρη να υποδέχεται τους Πειραιώτες. Τον Απόλλωνα Σμύρνης υποδέχεται ο ΟΦΗ της εποχής Μπούση, ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία το τρίτο ματς της ημέρας.

Στο « Κλ.Βικελίδης», ο Ολυμπιακός θα επιχειρήσει να ψαλιδίσει τη διαφορά του από τους ΠΑΟΚ και Ατρόμητο, αφού όλα τα αποτελέσματα του Σαββάτου τον ευνόησαν, τόσο στο Περιστέρι, όσο και στο ΟΑΚΑ με την ισοπαλία δίχως τέρματα ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την ΑΕΚ.

Οι «ερυθρόλευκοι» προέρχονται από τη ζόρικη νίκη επί του Απόλλωνα Σμύρνης, ενώ επιστρέφει και ο Χασάν για να δώσει λύσεις στην επίθεση. Αλλαγές ετοιμάζει ο Πάκο Ερέρα στους «κίτρινους».

Ο ΟΦΗ υποδέχεται στην Κρήτη τον Απόλλωνα Σμύρνης, με την ομάδα του νησιού να έχει μονάχα θετικά αποτελέσματα από την ημέρα που ανέλαβε ο Μπούσης, με δυο νίκες και μια ισοπαλία σε τρία ματς σε όλες τις διοργανώσεις. Τελευταία στη βαθμολογία η «ελαφρά ταξιαρχία» που δίνει τεράστια μάχη για την επιβίωση…

Νωρίτερα από τα ματς σε Θεσσαλονίκη και Κρήτη, ο ΠΑΣ φιλοξενεί στα Γιάννενα τη Λαμία, με τους Βοιωτούς σε λίγο καλύτερη κατάσταση, αφού η τελευταία τους ήττα τοποθετείται πριν από περίπου έναν μήνα, στο ματς του ΟΑΚΑ με την ΑΕΚ.
Αναλυτικά το πρόγραμμα της 9ης αγωνιστικής της Super League:

Σάββατο 3/11

Ατρόμητος – ΠΑΟΚ 1-1

Πανιώνιος – Παναιτωλικός 3-0

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ 0-0

Κυριακή 4/11

ΠΑΣ Γιάννινα – Λαμία 17:15 (Novasports2)

Άρης – Ολυμπιακός 19:00 (ΕΡΤ)

Λεβαδειακός – ΑΕΛ 19:30 (Novasports2)
ΟΦΗ – Απόλλων Σμύρνης 19:30 (Novasports1)

Δευτέρα 5/11

Αστέρας Τρίπολης – Ξάνθη 19:30 (Novasports1)